Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


29 maart 2004


Loerbeek - vrouw komt in sloot terecht


Een 71 jarige inwoonster uit Wehl kwam zondagmiddag rond 15.45 uur in een sloot terecht. De oudere vrouw reed met haar scootmobiel over de Stillewaldweg richting Wehl. Ter hoogte van de Groot Lobberikweg kwam zij waarschijnlijk met een van de achterwielen in de berm terecht, waardoor de scootmobiel kantelde. Hierdoor kwam de vrouw in de sloot onder het wagentje terecht. Zij werd door omstanders uit de sloot gehaald en met heupklachten overgebracht naar het ziekenhuis.


Neede - Woninginbraak


In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning aan de Riegerstraat. Men wist binnen te komen door een deur te forceren. Weggenomen werden onder andere onderdelen van de computer, cd's en enkele borrelglazen.


Geesteren - Inbraak in sportkantine


Werd in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in de sportkantine aan de Dennendijk. Er werd geprobeerd een raam in te gooien. Toen dat niet lukte werd een deur geforceerd om in de kantine te komen. Er werd een onbekend geldbedrag weggenomen.


Zelhem - Crossauto uitgebrand


Zondagavond rond 20.05 uur brandde een crossauto volledig uit. Dit gebeurde aan de Jozef Israelsstraat. De eigenaar, een 33 jarige inwoner uit Terborg, was bezig benzine in de tank te gieten toen er opeens een steekvlam uit de tankopening kwam. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.


Districtelijke alcoholcontrole


Werd zondagmiddag in de gemeente Bergh/Wehl en in de omgeving van Groenlo, Neede en Gelselaar een alcoholcontrole gehouden. Er werden 201 blaastesten afgenomen. Een bestuurder, een 42 jarige inwoner uit Warnsveld, blies 1,0 prom op de Oude Winterswijkseweg in Groenlo. Hem werd een transactie aangeboden.
Er werden verder 17 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, een maal voor een te gladde band en een maal voor het niet handsfree bellen.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 6058


---- --