BROOKTROUT, INC

Brooktrout en AudioCodes gaan samenwerken

Brooktrout en AudioCodes gaan samenwerken in de Voice over IP markt

NEEDHAM, Massachussets, SAN JOSE, California en LOD, Israël, March
29/PRNewswire/ --


- Brooktrout gaat gebruik maken van AudioCodes' technologie om High- Density Voice over Packet producten te leveren

Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT), een toonaangevende leverancier van innovatieve hardware en software platforms die applications mogelijk maken voor het New Network(TM), en AudioCodes, Ltd., een toonaangevende leverancier van voice over packet (VoIP) technologieën, maakten vandaag bekend dat Brooktrout gebruik gaat maken van AudioCodes' expertise in VoIP om de allerbeste technologische producten die VoIP mogelijk maken aan haar klanten te leveren.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTLOGO )

AudioCodes heeft een leidinggevende plaats in de evolutie van technologie die voice over packet mogelijk maakt, van algoritmes en chip development tot communication boards en analoge en digitale Media Gateway producten. Met Brooktrout's ervaring om New Network applications en diensten mogelijk te maken, zorgt deze samenwerking voor een sterke groep met kennis van technologie en marktontwikkeling.

'AudioCodes heeft belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van voice over packet networks. In plaats van bewezen technologie opnieuw uit te vinden gebruikt Brooktrout liever de uitgebreide kennis van AudioCodes om high-density voice over packet platforms aan onze klanten te leveren,' zei Eric Giler, president van Brooktrout, Inc. 'Brooktrout's agressieve strategie om state-of-the-art producten te leveren voor next generation voice over packet gelegenheden wordt vergemakkelijkt door onze relatie met AudioCodes.'

Brooktrout ontwikkelt sinds 1984 innovatieve hardware en software platforms die OEMs, developers en corporate IT managers als basis gebruiken voor hun communicatiesystemen. Klanten over de gehele wereld gebruiken de producten van het bedrijf in applications, systemen en diensten die de distributie van voice, fax en data in staat stelt over het New Network (IP packet-based) en het traditionele telefoonnetwerk op circuitbasis.

'We zijn verheugd dat Brooktrout, een bedrijf dat bekend staat als de toonaangevende leverancier van ontsluitende technologieën voor de communicatiemarkt en naar VoIP evolutie streeft, AudioCodes' technologie gekozen heeft,' zei Shabtai Adlersberg, CEO van AudioCodes. 'Onze voice over packet technologie vormt samen met Brooktrout's ervaring in levering van ontsluitende technologieën aan de communicatiemarkt een goede basis voor de levering van uitermate innovatieve en winnende solutions.'

Over AudioCodes

AudioCodes Ltd. (Nasdaq: AUDC) maakt de nieuwe voice infrastructuur mogelijk door de levering van innovatieve, betrouwbare en rendabele Voice over Packet technologie en Voice Network producten aan OEMs, network equipment providers en system integrators. AudioCodes levert haar klanten en partners een divers aanbod van flexibele, uitgebreide media gateway and media processing technologieën, op basis van VoIPerfect(TM) - AudioCodes' onderliggende, best-of-breed, core media gateway architectuur. Het bedrijf is een marktleider in voice compressie technologie en is een belangrijke grondlegger van de ITU G.723.1 standaard voor de nieuwe Voice over IP markt. AudioCodes voice network producten hebben media gateway en media server platforms voor packet-based applications in de markten voor traditionele, draadloze, broadband access en enhanced voice services. Enabling technology producten van AudioCodes bestaan ondermeer uit VoIP en CTI communication boards, VoIP media gateway processors en modules, en CPE devices. Tot haar klantenkring behoren de toonaangevende telecom en data network equipment providers over de hele wereld. Het internationale hoofdkantoor van AudioCodes en R&D afdeling is in Israël, met Amerikaans hoofdkantoor in San Jose, California. Bijkantoren zijn in Boston, Chicago, Beijing, Tokyo, Parijs en Londen. Voor meer informatie over AudioCodes, zie www.audiocodes.com of bel met +1-408-577-4088.

Over Brooktrout

Brooktrout, Inc. heeft als hoofdvestiging Needham, MA, en levert communicatie hardware en software producten die applications mogelijk maken voor het New Network(TM) - een netwerk dat ontstaan is door het huwelijk van telefoon en data netwerken. Brooktrout's strategie bestaat erin om samen te werken met hun partners zodat zij innovatieve solutions snel op de markt kunnen brengen, activiteiten kunnen vergroten en kunnen uitbreiden naar nieuwe markten. Brooktrout is van mening dat haar klantgerichtheid, significante producten die als eerste op de markt zijn, en belangrijke acquisities ervoor zorgen dat Brooktrout de beste keus is als partner voor de toonaangevende service en enterprise application providers van vandaag. Brooktrout wordt op de NASDAQ verhandeld onder het symbool BRKT. Bezoek voor meer informatie http://www.brooktrout.com/investor.

Beweringen omtrent AudioCodes' business verwachtingen of toekomstige economische prestaties; product introducties en plannen of doelen hiervoor; en beweringen met betrekking tot gemaakte veronderstellingen of verwachtingen voor enige toekomstige gebeurtenis, voorwaarde, prestatie of andere zaken zijn 'toekomstgerichte verklaringen', een term die gedefinieerd is in de Amerikaanse wetten op effecten. Toekomstgerichte verklaringen zijn onderhavig aan verscheidene risico's, onzekerheden en andere factoren die ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten aanzienlijk kunnen verschillen van de inhoud van deze verklaringen. Deze risico's, onzekerheden en factoren bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot: het effect van de globale economische toestand in het algemeen en toestand in AudioCodes' industrie en doelmarkt specifiek; verschuivingen in vraag en aanbod; marktacceptatie van nieuwe producten en de vervolgvraag; de invloed van producten en prijzen van de concurrentie op producten en markten van AudioCodes en haar klanten; tijdige development en upgrades van producten en technologie en de vaardigheid om veranderingen in de marktomstandigheid te managen; en andere factoren die te vinden zijn in de door AudioCodes bij de Securities and Exchange Commission ingediende documenten. AudioCodes erkent geen verplichting om de informatie in dit bericht te updaten.

Beweringen in dit persbericht die geen historische feiten zijn dienen als toekomstgerichte verklaringen te worden beschouwd volgens de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze beweringen omvatten, maar zijn niet beperkt tot beweringen dat Brooktrout gebruik zal gaan maken van AudioCodes' expertise in VoIP om best-of-breed VoIP enabling technologie producten aan haar klanten te leveren. Lezers dienen niet teveel te leunen op toekomstgerichte verklaringen omdat deze bekende en onbekende risico's en onzekerheden met zich meebrengen, hetgeen tot gevolg kan hebben dat de werkelijke resultaten, werking en prestaties materieel kunnen afwijken van wat door deze toekomstgerichte verklaringen uitgesproken of geïmpliceerd is. Deze risico's en onzekerheden omvatten, onder andere, de huidige stagnatie in de telecommunicatie markt en het gevolg daarvan voor de wereldwijde markt, de vaardigheid om de evolutie van de telecommunicatie hardware en software markt bij te benen, de gevolgen van concurrentie, en het gevolg van de wijzigingen van de regelgeving die betrekking heeft op de telecommunicatie en Internet industrie. Meer informatie over deze en andere risicofactoren is te vinden in de paragraaf 'Zaken die toekomstige resultaten kunnen beïnvloeden, binnen Brouktrout's jaarlijks verslag op formulier 10-K van het kalenderjaar, dat op 9 maart 2004 bij de Securities and Exchange Commission werd ingediend. Daarnaast geven toekomstgerichte verklaringen slechts schattingen op basis van vandaag, en dient men dit niet te zien als een schatting op basis van enige daaropvolgende dag. Alhoewel Brooktrout ervoor kan kiezen om toekomstgerichte verklaringen op een bepaald tijdstip in de toekomst te updaten, wijst Brooktrout enige verplichting hiertoe volledig af, zelfs al veranderen de schattingen.

AudioCodes, AC, Ardito, AudioCoded, NetCoder, TrunkPack, VoicePacketizer,
MediaPack, Stretto, Mediant, VoIPerfect en IPmedia zijn handelsmerken of
geregistreerde handelsmerken van AudioCodes Limited.

Brooktrout en New Network zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Brooktrout, Inc.

Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contactpersoon:
Michelle Liro
Brooktrout, Inc.

+1-781-433-9525
mliro@brooktrout.com

Shirley Nakar
AudioCodes, Ltd.

+972-3-976-4072
shirley.nakar@audiocodes.com

Kristy Needham
Alan Weinkrantz and Co

+1-210-861-9875
kristyn@weinkrantz.com

Web site: http://www.audiocodes.com

http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout, Inc.

Michelle Liro, Brooktrout, Inc., +1-781-433-9525, mliro@brooktrout.com; of Shirley Nakar, AudioCodes, Ltd.,
+972-3-976-4072, shirley.nakar@audiocodes.com; of Kristy Needham, Alan Weinkrantz and Co, +1-210-861-9875, kristyn@weinkrantz.com, LOGO: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTLOGO, AP archief http://photoarchive.ap.org, PRN Photo Desk, +1-888-776-6555 of
+1-212-782-2840


29 mrt 04 16:00