Digitale Gemeente Houten

Creativiteit in het gezin

zondag 14 maart 2004 - Bron: Beppie Middelkoop

Leven met jonge kinderen is heerlijk. Toch ervaren veel mensen in deze tijd dat het soms lastig is om voldoende inspiratie te halen uit de zorg voor inkomen en gezin. Je kunt dan het gevoel krijgen dat je voortdurend moet hollen en niet meer aan jezelf toekomt.

Als je dit herkent, kom dan vooral naar de inspiratieavond op 29 maart a.s. Tijdens deze avond krijg je allerlei ideeën aangereikt om jezelf (en je partner) en je kinderen creatief te inspireren. We gaan ook zelf aan de slag en werken daarbij met de werkvorm groter denken. Het wordt een bruisende avond, waarin je kunt ervaren hoe creatief gezinsmanagement het antwoord is op de uitdagingen waarvoor je in het gezin dagelijks staat.

De organisatie is in handen van Beppie Middelkoop van het Buro voor Spel en Creativiteit. Zij verzorgt deze avond samen met haar partner Tijm Corporaal. Zij putten uit de ervaringen in hun gezin en hun dagelijkse werk als trainer.

De avond vindt plaats op 29 maart van 20.15 tot 22.30 uur in sociaal cultureel centrum Nieuwoord te Houten. Voor informatie en aanmelding bel: 030 6351833 of mail naar Beppie.middelkoop@planet.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).