Ingezonden persbericht


Persbericht

ALD AUTOMOTIVE INTRODUCEERT FLEX & CLEAR

- leasetarieven zijn nog nooit zo inzichtelijk geweest -

Hoofddorp, 29 maart 2004. Leasemaatschappij ALD Automotive introduceert Flex & Clear. Met dit transparante leaseproduct weet de wagenparkbeheerder al direct bij het afsluiten van een leasecontract wat achteraf de leasekosten zullen zijn. Ook als er langer of korter van de auto gebruik gemaakt zal worden. Of wanneer er meer of minder kilometers gereden worden dan bij aanvang voorzien. ALD Automotive komt hiermee tegemoet aan duidelijke wensen vanuit de markt.

Flexibiliteit

In de praktijk blijkt de kilometrage of looptijd regelmatig anders te zijn dan eerder geschat. Bijvoorbeeld omdat leaserijders, klanten of bedrijven verhuizen. Of omdat een lease-auto simpelweg overbodig is geworden. De beheerder kan in die gevallen het aangepaste leasetarief direct terugvinden in de Flex & Clear-tarievenmatrix. De tarieven blijven geldig voor de rest van de looptijd. Kilometerverrekeningen na afloop van het contract of onverwachte boetes bij voortijdige beëindiging zijn er bij Flex & Clear niet bij. De minimale looptijd is slechts één jaar.

Transparantie

De klant krijgt bij het afsluiten van het leasecontract een compleet overzicht van de maandelijkse leasekosten bij alle mogelijke looptijden en kilometrages: de Flex & Clear-tarievenmatrix. Door dit overzichtelijke schema kunnen beheerders van wagenparken hun leasekosten nog beter volgen en beheersen. En van verrassingen achteraf is geen sprake.

Carel Bal, de nieuwe general manager van ALD Automotive Nederland. "We verwachten veel van Flex & Clear. Het sluit goed aan bij de nu eenmaal regelmatig veranderende omstandigheden bij onze klanten en biedt eenvoudig inzicht in de kosten".

ALD Automotive heeft Flex & Clear ontwikkeld voor organisaties met wagenparken boven de 20 auto's.


. - Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 500.000 voertuigen en 3.000 werknemers in 1920 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie :
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)23 - 569 44 44
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com


---- --