Ingezonden persbericht


19 februari 2004

Heliview presenteert "Corporate Performance Management 2004"

Op dinsdag 30 maart 2004 in De Kuip te Rotterdam vindt voor de tweede keer het nationale jaarcongres "Corporate Performance Management 2004" plaats.

Performance Management geeft adequate informatie over de bedrijfsvoering en die van de concurrent (dankzij het leren uit data met business intelligence en kennismanagement), mits op de juiste wijze geïmplementeerd. Een groot aantal organisaties bekijkt daarom momenteel de mogelijkheden van Performance Management of is daar al mee bezig.

Bij het inrichten van performance management tools zijn zowel IT als Financieel managers betrokken. Sterker, zij moeten samen zorgen voor een naadloze oplossing. Uit de praktijk blijkt dit echter geen eenvoudige opgave.

Het congres Corporate Performance Management biedt deelnemers de mogelijkheid om in een dag volledig op de hoogte gebracht te worden van de mogelijkheden en opportunities die CPM biedt en de impact ervan op de verbetering van de business performance van de onderneming.

De deelnemers worden in een dag voorzien van oplossingen en instrumenten voor de implementatie van corporate performance management, business activity monitoring en competitive intelligence. Tijdens het congres is aandacht voor:


· Performance verbetering van het bedrijf door zowel IT- als Financieel managers
· Informatie effectief inzetten voor de verbetering van de business performance
· Stroomlijning van het financiële planningsproces
· Valkuilen en TIPS bij de implementatie van CPM
· Lessons learned en boeiende praktijkvoorbeelden

Keynote spreker is Peter Geelen, Atos Origin, voormalig CIO bij Philips International, CPM adviseur binnen de top van diverse gerenommeerde bedrijven.

Het congres richt zich met name op CEO's, Algemeen Directeuren, CFO's, Financieel Directeuren, Financieel Managers, Controllers, Managers Business Development, Overige financieel verantwoordelijken, CIO's, IT Managers, Hoofden Automatisering, ICT architecten, business architecten en IT ontwikkelaars.

Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.



Ingezonden persbericht