Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 10 maart 2004

Staatssecretaris van Milieu, de heer Van Geel,
aanwezig op ³maritieme themabijeenkomst²
op 30 maart 2004²

Op 30 maart aanstaande organiseren de maritieme brancheorganisaties gezamenlijk en in samenwerking met de ministeries van VROM en V&W en de VeBon (de brancheorganisatie van blusmiddeleninstallateurs) een themamiddag over de toekomst van de blusmiddelen in de scheepvaart.

In aanvulling op het persbericht van 27 februari jl. kunnen wij U mededelen dat de staatssecretaris van Milieu de heer Pieter van Geel te kennen heeft gegeven om op deze maritieme themadag persoonlijk het woord te willen voeren.

De themadag wordt primair georganiseerd voor de ondernemers in de scheepvaart die zich hiervoor via de eigen brancheorganisatie kunnen aanmelden. Daarnaast zijn natuurlijk andere belangstellenden of betrokkenen vanuit overheid of toeleveranciers welkom. Niet direct aangeslotenen kunnen zich centraal aanmelden via het secretariaat van het CBRB 010-4115900 of e.dehaan@binnenvaart.nl
Na aanmelding zal aan de deelnemers in week 13 een bevestiging met het definitieve programma, het juiste adres en de routebeschrijving worden toegezonden.

Voor meer informatie of aanmelding kunt U contact opnemen met de themadagvoorzitter de heer Ing. K.J.J.M. van Dijk via telefoonnummer 010-4115900 of e-mail k.van.dijk@binnenvaart.nl.

Noot voor de redactie (