BouwRai

BouwRAI Bouwprijs 2004

BouwRAI 2004: Inspiratie voor de ontwikkeling van woningprojecten

Grootste platform voor woningontwikkeling

BouwRAI is het grootste nationale netwerkevent voor de eerste fase. U vindt hier antwoorden en oplossingen voor de eerste fase van de ontwikkeling van woningprojecten. Projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties en architectenbureaus leggen op BouwRAI 2004 gezamenlijk de basis voor hun toekomstige projecten.

Beurs én programma à la carte

BouwRAI biedt u de aantrekkelijke combinatie van een doelgerichte vakbeurs en een uitgebreid inhoudelijk programma. Hierdoor bent u in één dag op de hoogte van de recente ontwikkelingen in uw branche. U kunt uw bezoek aan de BouwRAI afstemmen op uw persoonlijke informatiebehoefte door een keuze te maken uit de onderdelen van het à la carte programma.

Op de beursvloer vindt u 350 exposanten, Projectpleinen met 20 woningbouwprojecten en een aantal bijzondere presentaties. Uw bezoek aan de vakbeurs kunt u combineren met een presentatie in theater, een congres, een seminar of een excursies. Wanneer u voorregistreert, kunt u de verschillende onderdelen in het bezoekersprogramma reserveren. Zo weet u zeker dat uw voorkeursprogramma niet volgeboekt is.