UPC NEDERLAND

Chello in Ammerzoden en omgeving

Nijmegen, 24 maart 2004 - Vanaf 30 maart 2004 kunnen ruim 4000 UPC klanten in Ammerzoden, Bruchem, Delwijnen, Hedel, Kerkwijk, Nederhemert, Well en Wellseind kiezen voor breedband internet via de kabel. UPC heeft de afgelopen maanden geïnvesteerd in het lokale netwerk. Met een aantal technische ingrepen is het netwerk 'retour geschikt' gemaakt en nu kan UPC ook haar klanten in deze regio chello aanbieden.

chello chello is het breedband internet product van kabelexploitant UPC. chello is supersnel, downloaden is een kwestie van seconden. chello biedt diverse extra's door premium breedband content. Bijvoorbeeld chello musiczone; een legale service voor het downloaden van muziek. Andere extra's zijn het gratis kunnen bekijken van alle Idols audities, en directe toegang tot alle informatie over de UEFA Champions League. Met chello zijn klanten dag en nacht online. Voor een vast bedrag kunnen zij zoveel internetten als ze willen. chello is internet zonder inbellen en dus zonder de telefoonlijn bezet te houden.

UPC Nederland UPC Nederland is een dochteronderneming van UGC Europe, Inc. en onderdeel van haar UPC Broadband divisie. Met zo'n 2,3 miljoen klanten is UPC Nederland de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige communicatienetwerken.