Politie Gelderland-Midden

Rivierenland; Rechercheteam gaat naar 'Opsporing Verzocht'
Publicatiedatum: 29-03-2004

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van een 22-jarige man uit Westervoort, betrekt de televisiekijker binnenkort bij haar onderzoek. Morgen, dinsdag 30 maart worden daarom op verschillende locaties in Arnhem filmopnames gemaakt. Deze opnames worden volgens planning* maandag 5 april aanstaande uitgezonden in het televisieprogramma 'Opsporing Verzocht'. Omdat montage en productie deze week verder nog zijn beslag moet krijgen, is over de inhoud van het item nog weinig te zeggen.

Het rechercheteam werkt sinds de vondst van de man op maandag 23 februari met 20 mensen aan de zaak. Het lichaam werd aan de Koppenwaard in Lathum gevonden, een zijweg van de Bandijk. Sinds de vondst zijn zo'n 150 mensen gehoord. Hoewel die gesprekken al veel informatie hebben opgeleverd, zijn er toch nog een aantal vragen die de politie graag aan de kijker wil voorleggen.


* De invulling van het TV programma 'Opsporing Verzocht' is altijd onder voorbehoud. Dringende of actuele items maken het tot vlak voor de uitzending mogelijk dat de programmering wordt aangepast.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; Team Grootschalige Onderzoeken Harry Munniksma
0318 688 221

---