Rijn&Venen, 09.55 uur

Utrecht 30-03-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Man aangehouden

MAARSSEN Bij een verkeerscontrole op de Dr. Plesmanlaan op maandag omstreeks 16.40 uur is een 51-jarige automobilist uit Breukelen aangehouden. Hij bleek een valse naam opgegeven te hebben.

Uit nadere controle bleek dat zijn rijbewijs ongeldig was verklaard en dat de auto waarin hij reed vorig jaar was gestolen in de provincie Brabant. In de kofferbak van de auto werd ongeveer een kilo weed aangetroffen. De man zit voorlopig vast voor nader onderzoek en verhoor.

Automobilisten onder invloed

MIJDRECHT Bij een verkeerscontrole op dinsdag 30 maart omstreeks 02.30 uur werd op de Proostdijstraat een 28-jarige automobilist uit Amsterdam betrapt op het rijden onder invloed. Na de ademanalyse op het bureau bleek dat hij 495 ug/l. alcohol in zijn lichaam had.

MAARSSEN Op dinsdag 30 maart omstreeks 02.00 uur werd op de Maarsseveensevaart een 27-jarige automobiliste uit Loosdrecht betrapt op het rijden onder invloed. Na de ademanalyse op het bureau bleek dat zij 370 ug/l. alcohol in haar lichaam had.

HARMELEN Op dinsdag 30 maart omstreeks 01.30 uur werd bij een controle op de Kerkweg een 56-jarige automobiliste uit Harmelen betrapt op het rijden onder invloed. Na de ademanalyse op het bureau bleek zij 465 ug/l. alcohol in haar lichaam te hebben. Tegen de drie is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeerscontroles

MAARSSEN Bij een verkeerscontrole op de Dr. Plesmanlaan maandagmiddag 29 maart werden zeven bekeuringen uitgeschreven onder meer voor het niet handenvrij bellen, niet tonen rijbewijs, niet tonen keuringsbewijs en het niet dragen van de gordel.

Bij een controle maandagmiddag 29 maart op Maarssenbroekse Slag werden zeven bekeuringen uitgedeeld voor onder meer het niet dragen van de gordel en het niet tonen van het rijbewijs.

BREUKELEN Bij een verkeerscontrole op verschillende straten op maandag 29 maart werden acht bekeuringen uitgedeeld onder meer voor het niet dragen van de gordel, het niet handenvrij bellen en het parkeren zonder een parkeerschijf in de blauwe zone.