BedrijfsautoRAI

30-03-2004

KPN bestelt twee honderd Renaults Mégane Van

KPN steekt zijn buitendienst in het nieuw. De marktleider op de Nederlandse telecommunicatiemarkt heeft een order geplaatst voor in totaal twee honderd Renaults Mégane Van. Vrijdag 27 februari jl. vond de aflevering plaats van de eerste drie Renaults aan KPN.

De heer C. van der Want, Manager Team wagenpark van KPN nam de drie Renault Cards in ontvangst. Dit in aanwezigheid van de heren H.J. Buis, Director Fleetsales en LCV van Renault Nederland en M. Oudshoorn, directeur van Arval Phh, de leasemaatschappij waarbij KPN de autos onderbrengt. Van der Want van KPN licht de keuze voor de Renault Mégane Van als volgt toe: De moderne en eigentijdse uitstraling van de auto sluit perfect aan bij de uitstraling die KPN zelf voor ogen heeft. De buitendienst is toch ons visitekaartje, en dat moet stijlvol en representatief zijn. Met de Mégane Van als vervoermiddel wordt ruimschoots aan deze eisen voldaan.

Comfortabele werkplek
Maar onze keuze is natuurlijk op meerdere factoren gebaseerd, zegt Van der Want. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid, comfort en veiligheid zijn eveneens van groot belang geweest bij de uiteindelijke beslissing voor de Mégane Van. De buitendienst- medewerkers van KPN brengen dagelijks vele uren door in de auto. Goede stoelen en een comfortabel interieur zijn dan primaire behoeften. De Renault Mégane Van voldoet daaraan. Daarnaast is het lage schot tussen cabine en laadruimte een groot voordeel gebleken ten opzichte van een geheel gesloten tussenschot, vertelt Van der Want. De chauffeur heeft zo een beter overzicht. Wie al deze voordelen in ogenschouw neemt, kan haast niet anders dan concluderen dat de Mégane Van een uitstekende keuze is voor KPN.

KPN is marktleider in de voornaamste segmenten van de Nederlandse telecommunicatiemarkt. Via de dochters E-Plus in Duitsland en BASE in België is KPN de derde mobiele operator in die landen. KPN levert kwalitatief hoogwaardige en innovatieve telecommunicatiediensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. De Renault Mégane Van wordt binnen KPN voornamelijk ingezet voor het operationeel management, supervisors, projectmanagers en projectengineers.