Gemeente Berkel en Rodenrijs


Vrijstelling ex artikel 19 WRO

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Berkel en Rodenrijs maken bekend dat -ten behoeve van de hervestiging van een aantal bedrijfsonderdelen van Koppert bv- door dit bedrijf zijn ingediend:
· een aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten van kassen nabij de Molenweg en Zuidersingel;

· een aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten van een kantoor- en bedrijfsruimte met bijbehorende voorzieningen nabij de Molenweg en Zuidersingel.

De twee bouwplannen zijn in strijd met de ter plaatse geldende bestemmingsplannen Rodenrijseweg 1987 en Landelijk Gebied. De beide bouwplannen houden dan ook in een verzoek om vrijstelling als bedoeld in artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Voordat het College van burgemeester en wethouders een besluit omtrent het verlenen van vrijstelling van het bestemmingsplan neemt, liggen de twee aanvragen om bouwvergunning met bijbehorende tekeningen met ingang van 1 april 2004 gedurende vier weken tijdens openingstijden (8.30-13.00) uur voor een ieder ter inzage bij de balie van de Sector Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen tegen het verzoek om vrijstelling te verlenen worden ingediend bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

Laatste wijziging: 30 maart 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs