Ingezonden persbericht


PERSONALIABERICHT

ROB KRONEMAN NAAR ASCURE

Nieuwegein, april 2004 --- Ascure, een onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging, heeft Rob Kroneman benoemd tot Senior information security consultant. Hij houdt zich in deze positie bezig met het op strategisch en tactisch niveau adviseren van organisaties op het gebied van informatiebeveiliging.

Klanten van Ascure willen er zeker van zijn dat hun eigen gegevens, maar ook die van hun zakelijke partners, toeleveranciers, afnemers en hun medewerkers veilig en betrouwbaar zijn. Ascure realiseert dit door de implementatie van zowel IT-beveiligingsoplossingen als van niet-technologische processen voor informatie-beveiliging.

Rob Kroneman is eerder gedurende ruim 12 jaar werkzaam geweest bij De Nederlandsche Bank, zes jaar als netwerkspecialist, 3 jaar in de rol van hoofd van de interne controle IT en 3 jaar als Security Officer. Daarnaast heeft Kroneman informatiebeveiligingsprojecten voltooid bij organisaties als Banque Central du Luxembourg, Bank Nederlandse Gemeenten, AGFA, Philips en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit

Ascure
Ascure is een onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging. De onderneming is in deze dienstverlening gespecialiseerd en verricht geen andere activiteiten. Ascure verzorgt het gehele spectrum van informatiebeveiliging. Dit betreft niet alleen de implementatie van informatiebeveiligings oplossingen die ondernemingen bescherming bieden tegen een veelheid aan dreigingen, maar tevens alle niet-technische kwesties, zoals het samenstellen van een bedrijfsspecifieke Corporate Security Policy, de implementatie van een bewustmakingsprogramma over informatiebeveiliging en het uitvoeren van Security Audits. Meer informatie is te vinden op www.ascure.com.