Ingezonden persbericht


Persbericht

Hi-Touch Imaging Technologies kiest voor PRZence

s Hertogenbosch, 1 maart 2004 Hi-Touch Imaging Technologies, fabrikant van foto printers die gebruik maken van de Dye Diffusion Thermal Transfer (D2T2) technologie, heeft besloten de PR activiteiten in Nederland door PRZence te laten uitvoeren.

Hi-Touch Imaging Technologies, ook wel bekend als Hi-Ti, is in Taiwan opgericht in februari 2001. Dankzij het enorme succes van de foto printers, werd het eerste buitenlandse verkoopkantoor in maart 2002 in Nederland geopend. Sindsdien heeft Hi-Ti kantoren geopend in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Rusland.

De fotoprinters van Hi-Ti maken gebruik van de Dye Diffusion Thermal Transfer technologie (D2T2). Dit betekent dat warmte wordt aangewend om kleur op een speciaal gecoat papier te verspreiden. Vervolgens wordt er een laagje overheen aangebracht om de foto tegen water, zonlicht en vingerafdrukken te beschermen. Een totaal van 256 schakeringen per kleur, samen goed voor 16.77 miljoen kleuren is het gevolg. Hi-Ti heeft reeds in verschillende landen diverse onderscheidingen ontvangen. Eén van de laatste onderscheidingen zijn die van beste koop en beste product in een vergelijkende mini fotoprinter test uitgevoerd door Personal Computer Magazine (PCM).

Na de opening van ons kantoor in Nederland, hebben we ons vooral bezig gehouden met het opbouwen van onze Europese organisatie, inclusief een dealer netwerk , aldus Mike Yang, General Manager Hi-Ti Netherlands BV. We zijn erg tevreden met de resultaten die we tot nu toe behaald hebben en inmiddels is de tijd rijp om onze Public Relations doelstellingen te gaan realiseren. We zijn ervan overtuigd dat dat met de hulp van PRZence gaat lukken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hi-Touch Imaging Technologies

Floris Driessen

FlorisDriessen@hi-ti.nl

Tel. 073-645.0897

PRZence

Laureen Dix

Laureen.Dix@PRZence.com

Tel. 024-641.7383

Hi-Ti in het kort

Hi-Touch Imaging Technologies, ook bekend als Hi-Ti, werd in 2001 in Taiwan opgericht. Het bedrijf maakt fotoprinters die gebruik maken van de Dye Diffusion Thermal Transfer Technology (D2T2). Verkoopkantoren zijn te vinden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Rusland. Hi-Ti werkt samen met partners en distributeuren over de gehele wereld. Sinds de opening van het Hi-Ti kantoor in Nederland, is de verkoop jaarlijks gemiddeld met 120% gestegen. Meer informatie is beschikbaar op http://www.hi-ti.nl

PRZence in het kort

PRZence verzorgt de PR voor bedrijven in de ICT. Meer informatie is te vinden op http://www.przence.com

PRZence

Leave your mark

Laureen Dix

Huis Hatert

Vossenhof 40

6534 VH Nijmegen

Tel 024 -641.7383

GSM 06-2475.0474

www.przence.com