Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


KENNSIGEVING en UITNODIGING VOOR DE MEDIA


30 maart 2004


Onderwerp: Wijkagent Warnsveld neemt afscheid.


Na ruim 10 jaar als wijkagent in Warnsveld te hebben gewerkt heeft Henk Ruumpol een andere functie binnen de politieorganisatie aanvaard. Sinds april vorig jaar heeft Eric Knol in die gemeente de taak van Ruumpol overgenomen. Als dank biedt de gemeente Warnsveld de wijkagent een afscheidsreceptie aan.


Voor velen was hij het gezicht van de Warnsveldse politie en in menig conflict heeft hij een bemiddelende rol gespeeld of adviezen verstrekt om welke zaak dan ook aan te pakken. Ook op het verkeersgebied heeft hij in zijn woonplaats belangrijke adviezen gegeven.


Nu na ruim 10 jaar gaat wijkagent Henk Ruumpol een andere taak binnen de politie verrichten. Hij gaat onder andere nieuwe studenten die het politieonderwijs volgen coachen in hun weg naar een volleerde politieman of vrouw.


De gemeente Warnsveld heeft er echter voor gezorgd dat Henk Ruumpol nog een jaar lang "wijkagent" kon zijn en in die periode heeft hij zijn opvolger Eric Knol kunnen inwerken.


Als dank voor de 10 jaren als wijkagent wordt Henk door de gemeente een afscheids-bijeenkomst aangeboden, waarbij hij van zijn netwerkpartners (genodigden) afscheid kan nemen.


Deze afscheidsbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 1 april om 16.30 uur in het gemeentehuis van Warnsveld. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de genodigden tevens nader kennismaken met Eric Knol.


Einde bericht.


NB Ook uw fotograaf is van harte welkom om het duo op de plaat te zetten.


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 60 58


---- --