Utrecht stad, 16.00 uur

Utrecht 30-03-2004 - Nieuwsberichten distrciten Utrecht stad

Gewapende overval op winkel

DE MEERN Op dinsdag 30 maart omstreeks 07.00 uur vond een gewapende overval plaats op een winkel aan de Molenpolder.

Kort na de opening zagen meerdere overvallers kans om de winkel binnen te dringen. Zij bedreigden het aanwezige personeel met wapens. De overvallers die hun gezichten hadden bedekt, wisten onder deze bedreiging geld buit te maken. Hierna vertrokken de overvallers, maar het is niet bekend hoe zij zijn weggegaan. Kort daarop werd de politie door het personeel gewaarschuwd en die startte een uitgebreid (sporen-)onderzoek.

Tot op heden ontbreekt ieder spoor van de overvallers. Getuige(n) die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de winkel worden vriendelijk verzocht kontakt op te nemen met de politie district Marco Polo telefoon 0900 8844.

Jongen gewond

UTRECHT- Op maandagmiddag raakte een jongen zwaar gewond bij een vechtpartij. Omstreeks 16.30 uur was een 13-jarige jongen uit Utrecht aanwezig op het Grootmeesterplein.

Op het plein ontstond een vechtpartij tussen andere jongens.De jongen raakte door dit gevecht bewusteloos en een ambulance werd gewaarschuwd. De 13-jarige jongen werd vervoerd naar het ziekenhuis en hier werd geconstateerd dat hij een gebroken nek had opgelopen en een hersenschudding.

De moeder kwam dit voorval in de nacht van maandag op dinsdag melden bij de politie. De politie stelde een onderzoek in en vanochtend werd een 13-jarige verdachte uit Utrecht aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Eventuele getuigen kunnen contact op nemen met de politie van het district Utrecht noord; 0900-8844.