Ingezonden persbericht


Persbericht verstuurd door Datacenterbrokers.com

Datacenterbroker.com: de vraag en aanbod site voor datacenter equipment.

30 maart 2004 -ICTroom Company bv lanceert innovatieve marktplaats Hèt verschil tussen een deal en een goede deal!
Door onder andere consolidatie en outsourcing worden ICT leveranciers en klanten geconfronteerd met overcomplete voorraden ICTmiddelen en Datacenter equipment. Inspelend op de beperkte en soms krimpende ICT budgetten biedt Datacenterbrokers.com eindgebruikers interessante en kostenefficiente oplossingen via www.datacenterbrokers.com.

Via dit initiatief van Datacenterbrokers worden ICT-middelen anoniem en tegen scherpe prijzen aangeboden aan eindgebruikers. Nieuw- en gebruikt datacenter equipment is nu onmiddellijk verkrijgbaar. Aanbieders beschikken nu over een wereldwijde afzetmarkt, anonimiteit en een gespecialiseerd distributiekanaal.

Na de lancering op 30 maart 2004 had Datacenterbrokers in de eerste twee uur al zes transacties weten te bewerkstellingen.

Over ICTroom Company bv
ICTroom Company is een integere sparringpartner op het gebied van ontwerpen, implementeren en onderhouden van serverrooms. ICTroom Company is een toonaangevende full service organisatie bestaande uit een ervaren team van elektrotechnische en bouwkundige ingenieurs die al vele jaren betrokken zijn bij het ontwikkelen en bouwen van moderne facilitaire ICT infrastructuren. De maatwerk oplossingen zijn schaalbaar, van hoge kwaliteit en worden kostenefficiënt opgeleverd. ICTroom Company onderscheidt zich door innovatieve oplossingen, betrouwbaarheid en een uitstekende after-sales.

Nadere informatie:
ICTroom Company bv
Jacqueline Schep
0252750610 Arnoudstraat 14a 2182 DZ Hillegom


---- --