Gemeente Westerveld

30-3-2004
Speelvoorzieningen worden aangepast

De speeltoestellen in de gemeente worden elk jaar uitgebreid geïnspecteerd. Om ongelukken te voorkomen is het belangrijk dat de toestellen veilig zijn. Dit jaar zullen de speeltoestellen bij drie scholen worden vervangen of gerepareerd.
Dit zijn de toestellen bij OBS De Eemster, bij OBS Burgemeester W.A. Storkschool in Dwingeloo en bij OBS Ten Darperschoele in Wapse.

Zandbakken
De zandbakken die in het openbaar groen van de gemeente staan, zullen dit jaar helaas moeten verdwijnen. Om schone zandbakken te houden, moet het zand elk jaar ververst worden. De zandbakken zijn vaak niet al te hygiënisch omdat dieren er hun behoefte in doen. Het is teveel werk om alle zandbakken schoon genoeg te kunnen houden. De zandbakken bij de scholen blijven wel gewoon bestaan.

Om de werkzaamheden op en rond de speelterreinen goed op elkaar af te stemmen, is het belangrijk dat er een goede communicatie plaatsvindt tussen de contactpersonen (vereniging of burgers) en de gemeente. Als u te maken heeft met het beheer van een speelterrein en denkt dat de gemeente daar nog niet van op de hoogte is, wilt u dan contact opnemen met Johan Trompetter tel. 349 318 of Jac Postma tel. 349 436. U kunt ook mailen: IBOR@gemeentewesterveld.nl.