2e persbericht van dinsdag 30 maart 2004

Eindhoven 30-03-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietsendief aangehouden

Maandagavond rond 19.20 uur is in de Lodewijk Houbenstraat een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij had kort daarvoor op het Sint Rochushofje een fiets gestolen. De man die al vaker voor dit feit gepakt is, is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Eindhoven: Man met gestolen auto aangehouden

Dinsdagmorgen om 11.00 uur is in de Franklin D Rooseveltlaan een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij reed met een auto over het fietspad ter hoogte van het Winkelcentrum Woensel. Tijdens de controle bleek dat de auto van de man kort daarvoor in Eindhoven gestolen was. De auto is in beslaggenomen en de man is ingesloten.

Eindhoven: Motor gestolen

Dinsdag tussen 10.30 en 13.00 uur is op een parkeerterrein aan de Nieuwe Emmasingel een gele Kawasaki Vulkan 750 met het kenteken MG-76-VL gestolen. De eigenaar had de motor met twee sloten gesloten.

Budel: Jongen (15) ernstig gewond bij verkeersongeval

Een jongen van 15 uit Budel is dinsdagmorgen rond 8.00 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Nieuwedijk en Randweg Oost. De jongen was met de fiets en stak komende van de Nieuwedijk, de Randweg Oost over. Hij werd aangereden door een vrachtauto, bestuurd door een 28-jarige man uit Soerendonk die via de Randweg Oost richting vliegveld reed. Bij het verkeersongeval is een traumahelikopter ingezet. Het kind is met ernstig letsel overgebracht naar het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg.

Reusel - De Mierden: Vrouw gewond bij verkeersongeval

Dinsdagmorgen om 7.55 uur is een vrouw van 42 uit Reusel gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Schoolstraat en De Lend. Een 21-jarige automobilist uit Reusel die over De Lend reed verleende geen voorrang aan de vrouw die met haar fiets over het linker fietspad van de Schoolstraat reed. De vrouw liep een beenbreuk op en is naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Gemert: Navigatiesystemen uit autos gestolen

In de nacht van maandag op dinsdag is op vijf plaatsen in Gemert ingebroken in bestelautos. In vier gevallen werd de navigatieapparatuur uit de wagens gehaald; uit de vijfde wagen verdween geluidsapparatuur. De inbraken waren vlak bij elkaar op de Horst, het Erf, de Ripskant, de Steilrand en de Wijst. Enkele weken geleden gebeurde hetzelfde. Ook toen werden in één nacht in één buurt enkele autos opengebroken waarna de navigatieapparatuur werd weggehaald. Het advies van de politie aan de auto-eigenaren is om dergelijke kostbare apparatuur uit hun wagen te halen.