Ingezonden persbericht


persbericht

"Financiële diensten als innovatief marketing en loyalty instrument."

Steeds meer bedrijven breiden hun produkt-/dienstenaanbod uit met financiële diensten. Zeker in het buitenland zien we bedrijven als Virgin, Tesco, Volkswagen en AT&T al langere tijd heel actief op dit terrein. In Nederland bieden nu ook bedrijven als Vendex, Albert Heijn, ANWB, KLM en IBM financiële diensten aan. Op dinsdag 30 maart (van 18:00 - 21:00 uur) heeft PIM een aantal Nederlandse topmarketeers met de laatste ontwikkelingen op dit terrein: ideeën en voorbeelden van vernieuwende financiële dienstverleningsconcepten in zowel de consumenten- als industriële marketing.

Drs. Marnix Bugel (partner VODW) is specialist op het gebied van loyalty and financiële dienstverlening. Hij zal ingaan op loyalty aspecten van financiële diensten en hoe bedrijven met financiële diensten nieuwe markten kunnen aanboren.

Joop Stutterheim (managing director Hanco ATM) heeft meer dan 15 jaar retail ervaring (ex-Albert Heijn, Hema en IKEA). Hij zal een overzicht geven van trends binnen retail en horeca en ook gaat hij specifiek in op een ware revolutie op het gebied van financiële dienstverlening die zich op dit moment in Angelsaksische landen aan het voltrekken is. De eerste tekenen hiervan zijn nu in Nederland zichtbaar bij bedrijven als Hema, McDonalds en Shell.

Drs. Rene Vermeer (directeur ATAG Home Products) laat zien hoe Atag als relatief kleine Nederlandse speler succesvol de concurrentie aan kan met de grote internationale merken als Siemens and Whirlpool. Mede door de introductie van een zeer innovatief financieel dienstverleningsconcept dat gericht is op zowel de tussenhandel als de consument is Atag marktleider geworden op de Nederlandse keukenmarkt.

Deelnemers aan deze sessie ontvangen GRATIS het boek van Marnix Bugel over klantenloyaliteit.

De locatie is het landgoed 'Oud Bussem' bij hoofdsponsor SAS in Huizen. Rechtstreeks inschrijven via de website: www.pimonline.nl onder de rubriek Activiteiten -> Themasessies -> Aanmelden.
---

Drs. P. Verhaagen
Bestuurslid PIM
T: 035-602 67 58
M: 06-54 300 588