BUREAU PETER SCHUITEN
http://www.schuiten.nl

Breedbandpagina.nl opent online Breedbandwinkel

De veelbezochte amusementssite voor breedbandinternet Breedbandpagina.nl heeft een vergelijkingssite ontwikkeld voor ADSL- en kabelabonnementen, www.breedbandwinkel.nl. De pagina is bedoeld om geheel onafhankelijk duidelijkheid te scheppen
in het grote, als onoverzichtelijk ervaren aanbod van Nederlandse providers.

De nieuwe zusterpagina biedt gerichte, objectieve informatie via een persoonlijke 'postcode-check' en een actuele database met kosten, technische specificaties, randvoorwaarden en speciale aanbiedingen. Hierdoor krijgt de bezoeker alleen de voor hem of haar relevante gegevens te zien en kunnen aanbiedingen door middel van een selectie onderling vergeleken worden. Door dit transparante systeem kan de geïnteresseerde bezoeker gemakkelijk het abonnement uitkiezen dat het best bij hem of haar past. Desgewenst kan de bezoeker direct een abonnement aanvragen. Op de site zijn ook een rubriek met breedbandnieuws en een helpdesk met achtergrondinformatie te vinden.

Door de opzet en de vanzelfsprekende connectie met de populaire Breedbandpagina verwacht de Breedbandwinkel dat snel het overgrote deel van de mensen zich via de Breedbandwinkel oriënteert op breedbandinternet.

Breedbandpagina.nl bood als één van de eerste Nederlandse internetsites recensies en links op het gebied van multimedia-aanbod op het web, bijvoorbeeld films, muziek, documentaires, video's, live radio en tv-uitzendingen. Sinds de opening in het jaar 2001 trok de site bijna twee miljoen bezoekers.