ALFA DELTA PROFESSIONALS

Overname Compendium leidt tot nieuwe grote marktspeler

Overname Compendium inkoopadvies leidt tot nieuwe grote marktspeler

Amsterdam - Het eerste inkoopadviesbureau van Nederland - Compendium - werd heden, 30 maart 2004, overgenomen door Alfa Delta Professionals, adviseur op het gebied van finance, procurement, legal en hrm. De nieuwe combinatie wordt daarmee een speler van betekenis op de Nederlandse inkoopadviesmarkt.

Door de overname is de continuïteit van het door schuldenlasten geplaagde, maar operationeel succesvolle Compendium gewaarborgd. Door de schaalvergroting en combinatie met Alfa Delta Professionals zal een breder pakket diensten aan klanten worden aangeboden. Met het behoud van een groot deel van de medewerkers van Compendium blijft de know how en voortgang van projecten gewaarborgd. Compendium heeft in de afgelopen 10 jaar haar sporen verdiend binnen de top-200 van Nederlandse ondernemingen en de overheid.

Alfa Delta Professionals groeit snel op het gebied van advies- en implementatietrajecten, onder meer op het gebied van inkoop en cost reduction programma's. Met de overname geeft Alfa Delta Professionals in één klap gestalte aan haar geplande groei op het gebied van inkoopadvies en wordt zij één van de grootste spelers in Nederland.


---