Ingezonden persbericht

Trends op PromZ Event: adventure, bladen en luxe

Noviteitenshow boordevol bijzondere premiums en gadgets

WORMER, 20040318 -- Voor PromZ Event 2004, op 30 en 31 maart en 1 april in Jaarbeurs Utrecht, zijn grofweg drie trends te ontdekken: uitgevers, leveranciers van adventure products en van duurzame huishoudelijke artikelen zijn goed vertegenwoordigd op deze editie van PromZ Event.


Survivalsets en servies
Onder de uitgeverijen zijn de bekende grote en ook de kleinere uitgevers uit Nederland en België aanwezig. Voor veel bedrijven is het uitgeven van een boek ter gelegenheid van een jubileum of als klantenbindingsinstrument een niet-alledaagse aangelegenheid die professioneel moet worden aangepakt. Op PromZ Event vindt men vele uitgevers bij elkaar, die voor elk bedrijf de juiste oplossing bieden. Verder valt er een stijgende lijn te bespeuren in de zogenaamde adventure products. Hieronder bevinden zich de leveranciers van buiten(sport)artikelen, sportieve gadgets als survivalsets en multitools, nautische producten en kleding en schoeisel. Daarnaast staan er dit jaar op PromZ ook diverse leveranciers en producenten van duurzame huishoudelijke artikelen zoals luxe serviesgoed, designproducten, glas- en kristal, zilveren geschenken en huishoudelijke apparaten.

Noviteitenshow en PromZ Awards
De entree op PromZ Event 2004 vormt de Noviteitenshow, waarvoor tweehonderd exposanten honderden nieuwe producten hebben ingezonden. Deze producten vallen onder twee categorieën: premiums en relatiegeschenken. Beide worden beoordeeld door een professionele vakjury. Maar ook het publiek op PromZ Event wordt gevraagd haar oordeel te vellen over deze producten, waarmee men tevens kans maakt op een geheel verzorgde vakantiereis naar Kreta. De beste producten worden in alle categorieën beloond met een nominatie of prijs: de PromZ Promotional Product Award. Daarnaast worden sinds vorig jaar ook de Distributor of the Year en de Supplier of the Year bekend gemaakt. De winnaars worden door een vakjury bepaald. De Awards zijn een initiatief van branchevereniging Platform Promotional Products (PPP), PromZ Magazine en PromZ Vak.
* Tijdstip uitreikingen: eind van de beursdag op woensdag 31 maart om 18.30 uur.

Over PromZ
PromZ Event, onderdeel van PromZ Platform, is een initiatief van Het Portaal Uitgevers te Wormer en vindt dit jaar voor de vierde maal plaats. PromZ Event richt zich op producenten, leveranciers en afnemers van promotionele producten en diensten en is de toonaangevende vakbeurs op dit gebied in de Benelux. PromZ Event 2004 biedt een internationaal aanbod, met Nederlandse en Belgische exposanten. Exposanten kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de PromZ Promotional Product of the Year Award, een vakprijs en een publieksprijs in de categorieën relatiegeschenken en premiums. Sinds 2003 bestaan er ook de PromZ Awards voor het vak: prijzen voor de PromZ Supplier en de PromZ Distributor of the Year. Naast het jaarlijkse PromZ Event zijn er nog andere PromZ-activiteiten zoals de tijdschriften PromZ Magazine (hét vakblad met een oplage van 15.000), PromZ Vak (voor de vakhandel in promotionele producten en diensten in Nederland en België), de PromZ BuyersGuide (jaarlijkse gids met producten en hun leveranciers) en de PromZ Website. Meer informatie is te vinden op www.promz.nl.




Ingezonden persbericht