Ingezonden persbericht


Regio-avond Landschap Noord-Holland over amfibieën en reptielen

Op dinsdagavond 30 maart houdt Landschap Noord-Holland een informatieve avond met als thema amfibieën en reptielen. Gert-Jan Martens, kenner van deze dieren, zal die avond boeiend vertellen over het wel en wee van deze diergroep in Noord-Holland. Iedereen kent de kikker, maar dat er padden, salamanders, hagedissen, hazelwormen en zelfs slangen in Noord-Holland voorkomen is minder bekend. Uiteraard wordt dit met prachtige beelden toegelicht. Naast de lezing van Gert-Jan Martens wordt er ook verteld over de projecten van Landschap Noord-Holland in de regio.

De avond is in het Cobra Museum, Sandbergplein 1 te Amstelveen. De avond start om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Rond 22.15 uur is de avond afgelopen. De promotiekraam is met artikelen uit de InformatieWinkel aanwezig. Het Cobra Museum is eenvoudig met openbaar vervoer en de auto te bereiken. U hoeft voor deze avond niet te reserveren. Nadere informatie of een routebeschrijving krijgt u bij de InformatieWinkel, 0251-362762. De avond is gratis toegankelijk.

////////////////////////////

Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de voorlichter van Landschap Noord-Holland, Johan Stuart, 0251-362 747 of Sabine van Keulen 0251-365 748. Castricum, 22 maart 2004

Op aanvraag is beeldmateriaal beschikbaar.