MediaPlaza


DIT SEMINAR
Introductie
Programma
Breedband: breedspraak of business? Introductie

Razendsnel Internet, Fiber to the home, Verglazing, Nederland Breedbandland

Introductie

Deze en andere uitspraken heeft u de afgelopen maanden ongetwijfeld voorbij horen komen in de media. Breedband is een populair onderwerp en nagenoeg iedereen is het erover eens dat het van vitaal belang is voor de ontwikkeling van de Nederlandse 'kenniseconomie'. Maar wat is breedband nu eigenlijk? En wat kunnen de toepassingen van breedband voor uw bedrijfsvoering betekenen? Waarmee moet u allemaal rekening houden als u breedband gaat gebruiken? Moet u nu al investeren in een breedbandige aansluiting?

Deze vragen, die een ondernemer daadwerkelijk bezighouden, worden behandeld tijdens het seminar 'Breedband: breedspraak of business?' dat ECP.NL Platform voor eNederland, samen met Holland van Gijzen Advocaten en Notarissen, Media Plaza en het Nationaal Breedband Forum organiseert.

Dit seminar vindt plaats op woensdag 31 maart aanstaande om 13:00 uur in Media Plaza te Utrecht. U bent van harte uitgenodigd om dit seminar bij te wonen. De kosten voor het seminar bedragen 95 euro excl. BTW. Leden van ECP.NL en cliënten van Holland van Gijzen Advocaten en Notarissen krijgen een korting van 30 euro en betalen slechts 65 euro excl. BTW.

U kunt zich aanmelden via
http://www.ecp.nl/breedband/inschrijfform.htm . Na aanmelding ontvangt u een factuur die u voor 24 maart dient te betalen. Bijgevoegd vindt u het programma voor dit seminar. Voor meer informatie kunt u bellen met 070 - 419 0309.