Provincie Overijssel

Staten en commissies 31 maart bijeen op extra vergaderdag

Op de reserve-Statenvergaderdag van 31 maart 2004 vergadert de commissie Zorg en Cultuur vanaf 10.00 uur over het Statenvoorstel Samenwerkingsthema's Grotesteden- en Netwerkstedenbeleid Convenantenperiode 2005-2009.

Op verzoek van GS is aansluitend hierop om 11.30 uur een presentatie voor alle Provinciale Statenleden over het gevolgde traject, het toekomstig (besluitvormings)proces en de gebruikte criteria tijdens de analyses van de Takendiscussie.

Vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur organiseert het college van Gedeputeerde Staten voor de statencommissie Economie en bestuur een workshop betreffende het Meerjarig Economisch Uitvoeringsperspectief.

Deze workshop vloeit voort uit de behandeling van het Statenvoorstel "Eindrapportage 'Ontwikkeling bedrijventerreinen' zoals verricht door de commissie Beleidsevaluatie op 10 december 2003". De commissie Economie en bestuur heeft tijdens deze vergadering GS verzocht om Provinciale Staten te betrekken bij het opstellen van het eerdergenoemde meerjarig economisch uitvoeringsperspectief.

De commissie Verkeer, Milieu en Water, en de commissie Ruimte en Groen hebben geen bijeenkomst gepland. Tevens is er geen Statenvergadering deze avond. De eerstvolgende PS-vergadering is op 14 april 2004.

Documenten en informatie

De agenda's kunt u vinden in de Openbare Mappen, via de volgende stappen in de mappenlijst bovenaan links in uw Outlook (Office XP): Openbare Mappen / Alle Openbare Mappen / Interne Communicatie / PS en Commissies.

Nadere informatie: Jelmer Pijlman (Griffie), tel. 1823. © 2004 Provincie Overijssel