Gemeente Den Haag

maart 2004
Wegens succes: 2e Broodcontainer voor Laakkwartier-Noord (25 maart)

Op woensdag 31 maart a.s. geeft raadslid T. van Nimwegen om 15.00 uur het startsein voor het inzamelen van oud-brood bij Stadsboerderij de Molenweide, Stuwstraat 31. Bewoners kunnen vanaf die datum brood (zonder plastic zak) deponeren in een daarvoor speciaal ontworpen container. De gemeente laat van het brood compost maken. Het compost kan weer gebruikt worden als voedsel voor planten.

De container is te gebruiken van maandag tot en met zondag van 9.00 - 17.00 uur. Tweemaal per week wordt de container geleegd. Laakkwartier-Noord heeft vanaf die datum twee locaties waar bewoners brood kunnen afleveren. De eerste broodcontainer staat aan de Stuwstraat op de hoek met de Ketelstraat en deze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. De container wordt twee maal per week geleegd.

Dienst Stadsbeheer plaatst ook deze tweede broodcontainer. Het beheer ervan is in handen van de beheerders van de Stadsboerderij. Zij zullen daarbij ondersteund worden door medewerkers van Stichting de Compaan, vanuit het nabijgelegen activiteitencentrum Mosaïco.

Na afloop is er gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje op Stadsboerderij de Molenweide.

Startsein
Locatie: Stadsboerderij de Molenweide, Stuwstraat 31 Datum: Woensdag 31 maart 2004
Tijd: 15.00 uur