CDA

CDA
30-03-04
WI presenteert woensdag 31 maart rapport over arbeidsmarkt en levensloop
Op woensdag 31 maart a.s. presenteert het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA om 17.30 uur in Nieuwspoort (Frits van der Poelzaal) het rapport Zekerheid op maat. Van nazorg naar voorzorg in sociale zekerheid.

Ab Klink, directeur van het WI, zal het rapport aanbieden aan minister van Sociale Zaken Aart Jan de Geus en vice-voorzitter van de CDA Tweede Kamerfractie Gerda Verburg.

De commmissie stond onder voorzitterschap van Mw. Mr. Yvonne C.M.T. van Rooy.
Verder maakten deel uit van de commissie Prof. Dr. A.F.P. Bakker, Mw. J.M. van Bijsterveldt, Drs. H. Borstlap, Prof. Dr. A.L. Bovenberg, Prof. Dr. C.G. Koedijk, Mr. F.J.F.M. de Neree tot Babberich (adviseur). Dr. H.H.F. Wijffels, M. van Winden MBA, Dr. A. Klink en Drs. E.J. van Asselt.

Het rapport Zekerheid op maat is vanaf woensdag 31 maart om 13.00 uur af te halen op het CDA-bureau, dr. Kuyperstraat 5 te Den Haag of bij de Afdeling Voorlichting van de CDA Tweede Kamerfractie. Op het rapport rust een embargo tot de perspresentatie, woensdag 31 maart 17.30 uur. Het rapport is vanaf dan ook te downloaden op: www.cda.nl/wi.