TIRION UITGEVERS

Het complete boek over Juliana 31 maart al in de winkel

Het complete boek over Koningin Juliana woensdag 31 maart al in de winkel!

Koningin Juliana, Ongewoon gewoon
Dit is de titel van het meest complete boek over Koningin Juliana, inclusief de bijzetting.

Nog nooit is een boek zo snel gepubliceerd als het boek over Koningin Juliana. Slechts één dag na de bijzetting in Delft ligt haar complete levensverhaal met de meest ontroerende fotos al in boekvorm in de winkel. Inclusief actuele bijlage met het laatste emotionele afscheid in Delft.

Als er iets is dat bijblijft na de vele terugblikken op haar leven, dan is het wel dat Koningin Juliana dé moeder van het Nederlandse volk was en altijd zal blijven. Het boek is een laatste eerbetoon aan de vorstin die terecht de eretitel Koningin van iedereen droeg.

Het boek is een full color paperback met flappen en bestaat uit 96 bladzijden. De verkoopprijs is slechts 9,98 euro, het ISBN is 90.5855.027.3. Een gedeelte van de opbrengst zal geschonken worden aan het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is ontstaan in 2002 uit een fusie tussen Stichting Koningin Juliana Fonds (Juliana Welzijn Fonds) en Stichting Oranje Fonds, opgericht in 2002 als nationaal huwelijksgeschenk aan de Prins van Oranje en Prinses Maxima.

Het boek is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Vorsten Royale en Tirion Uitgevers. Beide zijn gerenommeerde partijen op het gebied van koninklijke uitgaven. Vorsten Royale is het maandelijks tijdschrift over het Nederlandse koningshuis en buitenlandse royalty en Tirion Uitgevers is dé uitgever van boeken over het koninklijk huis, zoals Claus, Prins in de schaduw van de troon en Koningskinderen. Kortom de uitkomst van deze samenwerking is een gegarandeerd kwalitatief boek.