Ingezonden persbericht


Uniek cassettesysteem leitz easy laminator

Nu in een handomdraai lamineren en stickers of magneten maken

Woerden, 31 maart 2004 - Leitz introduceert in april nieuwe lamineercassettes als uitbreiding op het bestaande concept van de Easy Laminator voor thuisgebruik. De introductie wordt ondersteund met een uitgebreide Tv-campagne. Met dit gepatenteerde cassettesysteem - dat zeer eenvoudig verwisseld kan worden - kunnen foto's, recepten, tekeningen en diploma's in een handomdraai gelamineerd worden. Nieuw en uniek is de mogelijkheid om met dit cassettesysteem van documenten magneten of stickers te maken, zodat ze eenvoudig opgehangen kunnen worden op metalen en gladde oppervlakken.

De Easy Laminator is zeer eenvoudig in gebruik. Het apparaat werkt zonder elektriciteit, hoeft niet verwarmd te worden en is dus direct klaar voor gebruik. Volwassenen en kinderen kunnen direct, altijd en overal documenten lamineren en ze zo beschermen tegen vuil en beschadiging.

Magneten
Met de uitbreiding op het huidige cassettesysteem, dat gebruikt kan worden in de bestaande Easy Laminator A4 uitvoering, kunnen nu eenvoudig 'magneten' gemaakt worden van allerhande documenten. Foto's, tekeningen, maar ook bewegwijzeringen, kunnen eenvoudig gelamineerd worden en meteen opgehangen worden op een metalen ondergrond.

Stickers
Met de kleeffunctie kan men van documenten heel eenvoudig stickers maken. Hiervoor zijn twee typen lamineercassettes voor de A4 uitvoering beschikbaar: een cassette die de documenten én lamineert én klevend maakt en een cassette die alleen de achterzijde van het document klevend maakt. Met de nieuwe cassettes kan een mooie foto of tekening gelamineerd en ook meteen ophangen worden, zonder aan de slag te gaan met spijkers, plakband of lijsten. Ook kunnen op simpele wijze badges gemaakt worden en stickers voor op ramen en deuren. De stickers zijn verwijderbaar.

Toepassingen
De mogelijkheden van de Easy Laminator zijn zeer divers. Door het gemak van het apparaat kunnen nu vele documenten in huis worden gelamineerd. Daarbij is het apparaat ook zeer geschikt voor gebruik op scholen, bij sportverenigingen en hobbyclubs. Kinderen kunnen tekeningen, diploma's, posters en schoolmateriaal lamineren, terwijl de Easy Laminator ook zeer goed van pas komt bij het lamineren van recepten, telefoonlijsten, lidmaatschapkaarten, handleidingen, fietskaarten, bladmuziek, foto's, etc. Het gemak van de Easy Laminator zal de gebruiker inspireren tot vele creatieve toepassingen. De nieuwe magneet- en kleeffunctie voegt hier een nieuwe dimensie aan toe.

Informatie
De Easy Laminator en de nieuwe cassettes zijn verkrijgbaar bij kantoor-speciaalzaken en bij boekhandels en computerspeciaalzaken. De Easy Laminator is uitgevoerd in transparant blauw, is licht en draagbaar en werkt met gemakkelijk te verwisselen cassettes. De Easy Laminator is er in twee uitvoeringen: A6 en A4. De adviesverkoopprijzen zijn inclusief BTW voor de A6 uitvoering ¤ 29,95 en voor de A4 versie ¤ 59,95. De cassettes met kleef- of magneetfunctie voor de A4 uitvoering zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 17,99 inclusief BTW. De lamineercassettes zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 15,99 inclusief BTW. De Easy Laminator wordt geleverd met een snijmesje en een lamineerstartcassette: voor A4 formaat 5 meter en voor A6 formaat 5½ meter. Meer informatie is vanaf eind april te verkrijgen via www.leitz.info.


* * *