Ingezonden persbericht



Lamineren van documenten koud kunstje met de leitz cool office laminator

Lamineercassettes in een handomdraai te verwisselen

Woerden, 31 maart 2004 - Handleidingen, telefoonlijsten, instructies, prijskaarten en presentaties, met de Office Laminator van Leitz worden documenten op kantoor snel en professioneel gelamineerd. Het voordeel van de nieuwe Office Laminator is dat het apparaat geen opwarmtijd nodig heeft en dus direct en veilig is te gebruiken. Daarnaast werkt de Office Laminator met handig te verwisselen lamineercassettes die verschillende documentformaten kunnen lamineren. Het voordeel hiervan is dat gebruikers niet meer verschillende formaten lamineerhoezen nodig hebben. De Office Laminator is in twee versies verkrijgbaar: de elektrische CS9 E en de CS9 met handmatige invoer.

Beide versies van de Office Laminator zijn zeer eenvoudig in gebruik. Het gewenste document wordt in de invoerlade ingevoerd - het centreren van het document gebeurt desgewenst automatisch - en met een druk op de knop of een draai aan de hendel wordt het document gelamineerd. Het resultaat is dat de gelamineerde documenten goed beschermd zijn tegen vuil en beschadiging. Met maximaal drie kilogram is de Office Laminator overal mee naar toe te nemen en dus voor iedereen op kantoor te gebruiken.

Toepassingsmogelijkheden
De toepassingmogelijkheden van de Office Laminator zijn zeer divers. Het apparaat kan krantenknipsels, documenten, presentaties, namenlijsten, foto's, prints en handleidingen in een handomdraai lamineren. Eenmaal in gebruik zal de Office Laminator de gebruiker verder inspireren tot vele andere toepassingen. Naast kantoorgebruik is de Office Laminator zeer geschikt voor organisaties als sportclubs, bibliotheken, universiteiten en scholen.

Informatie
Het design van de Leitz Office Laminator is aangepast aan de kantooromgeving. De advies verkoopprijs voor de CS9 is ¤ 57,90 en voor de CS9 E ¤ 83,25. Beide versies zijn uitgevoerd met een uitneembaar snijplankje, wat op maat snijden mogelijk maakt, en worden geleverd met een startlamineercassette. De Leitz Office Laminator is verkrijgbaar bij kantoorvakhandels en bij Office Centre en Makro. Voor meer informatie kunt u vanaf eind april kijken op: www.leitz.info


* * *



Ingezonden persbericht