Politie Zuid-Holland-Zuid

31/03 Hoeksche Waard

31-03-2004 - Persberichten District III

JONGENS AANGEHOUDEN
OUD-BEIJERLAND- Op dinsdagmorgen 30 maart zijn twee jongens van 18 en 19 jaar uit Oud-Beijerland aangehouden. De jongens worden verdacht van openlijke geweldpleging. Op 5 maart j.l. werd er aan de West Voorstraat een auto in de Vliet geduwd. Naar aanleiding hiervan startte de politie een onderzoek.De aanhoudingen gebeurden op bevel van de Officier van Justitie. De jongens zijn verhoord op het politiebureau. Het onderzoek van de politie loopt nog voort.

AANRIJDING
OUD-BEIJERLAND- Een 47- jarige vrouw uit Oud-Beijerland is op de kruising Asterstraat met de Jasmijnstraat aangereden door een automobilist. Dit gebeurde op maandag 29 maart. De vrouw verleende met haar snorfiets geen voorrang aan een auto die van rechts kwam. De 62 jarige automobilist uit Oud-Beijerland had de vrouw over het hoofd gezien. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd. Ze heef verwondingen aan haar been en voet opgelopen.

SNELHEIDSCONTROLE
HEINENOORD- Tijdens een snelheidscontrole op de Blaaksedijk West hebben politieagenten 96 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die sneller reden dan de maximumsnelheid van 80 km/uur. De controle werd gehouden op dinsdag, 30 maart 2004, van 09.20 toot 12.20 uur. In totaal werden 484 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 95 km/uur.