Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


31 maart 2004


EEFDE - Dronken bromfietser aangehouden


De politie heeft woensdagmorgen vroeg op de Zutphenseweg een 43-jarige bromfietser uit Voorst aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man rond 00.50 uur. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en blies op het politiebureau een promillage van ruim 1. De politie maakt proces-verbaal op.


TWELLO - Politie neemt rijbewijs in


De politie heeft woensdagmorgen vroeg op de H.W. Iordenseweg een 39-jarige automobilist uit Deventer een rijverbod van zeven uur opgelegd. De politie controleerde de man rond 03.00 uur na aanleiding van zijn rijgedrag en constateerde dat de man te veel alcoholhoudende dranken gedronken had. Hij blies op het politiebureau in Zutphen een promillage van 1,5. De politie nam zijn rijbewijs in en gaf de dronken man een rijverbod. Proces-verbaal wordt opgemaakt.


ZUTPHEN - Bestuurders zonder alcohol


De politie hield woensdagmorgen vroeg op de IJsselkade een alcoholcontrole. Niemand van de gecontroleerde bestuurders had te veel alcoholhoudende dranken gedronken. Bovendien gaven zij aan in het geheel geen alcohol te hebben gedronken. De politie gaf wel een 24-jarige Zutphenaar een bekeuring. Zijn auto was niet apk-gekeurd.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --