Ingezonden persbericht


Rajesh Singh nieuwe topman Novell Nederland

Capelle aan den IJssel, 31 maart 2004 - Rajesh Singh wordt met ingang van 1 april 2004 benoemd tot Managing Director Novell Nederland. Singh was hiervoor Managing Director van Cambridge Technology Partners, een dochteronderneming van Novell op het gebied van hoogwaardige IT- consultancy. Singh heeft de taak Novell Nederland verder uit te breiden naar een partij die inspeelt op specifieke wensen van klanten met behulp van Novell technologie en professionele services.

De benoeming van Singh vloeit voort uit de kansen die Novell in Nederland ziet op de markt voor open source- en Linux software, vooral voor grote organisaties die willen consolideren op open source-platforms. Singh volgt Bram Haasnoot op. Haasnoot gaat als SUSE Linux Business Manager zijn jarenlange ervaring inzetten om in Nederland Novell en SUSE Linux te integreren en de markt hiervoor te openen en te ontwikkelen. De SUSE Linux-producten spelen een essentiële rol in het Novell-aanbod van Linux-oplossingen voor ondernemingen.

"Linux en open source is een snel groeiende markt die enorm in beweging is en dit is het moment om hier adequaat op in te spelen. Novell plaatst haar hele eco-systeem achter deze technologie, waarbij een naadloze integratie tussen Novell en SUSE Linux noodzakelijk is. Open source levert Novell nieuwe klanten, nieuwe partners, nieuwe kanalen en nieuwe kansen," aldus Haasnoot.

Singh: "Novell heeft ongekende potentie met beproefde technologiën, professionele services, trainingen en support. Dit combineren we met strategische partnerships, een betrouwbaar partnerkanaal en een compleet assortiment aan open source oplossingen. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een geweldige toekomst voor Novell."

Beeldmateriaal van Singh en Haasnoot kunt u downloaden via: http://www.svdt-client.nl/novell

Over Novell Nederland
Novell is leverancier van informatieoplossingen die organisaties helpt bij het succesvol integreren en efficiënt toepassen van netwerken. Novell zorgt voor veilig identiteitsbeheer, de ontwikkeling van webapplicaties en netwerkservices over meerdere platforms. Na de recente overname van SUSE LINUX biedt Novell complete grootschalige Linux oplossingen van desktop tot server. Deze oplossingen worden ondersteund door strategisch advies en professionele diensten. Novell's visie van 'one Net' - een wereld zonder informatiegrenzen - helpt bedrijven op veilige en economisch verantwoorde wijze de waarde van hun informatie te benutten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.novell.nl.

Voor meer informatie
Brodeur Worldwide
Suzanne van de Raadt
Tel: 020 346 20 00
Email: svanderaadt@nl.brodeur.com