Ingezonden persbericht


Persbericht

Cisco Systems demonstreert open softwareplatform voor storage applicaties

Monitoren en analyseren van dataverkeer via Cisco MDS 9000 Data Tap Services

Amsterdam, 31 maart, 2004 - Cisco Systems demonstreert in samenwerking met drie onafhankelijke softwareleveranciers een nieuwe functionaliteit op de Cisco MDS 9000 storage switch. De functionaliteit stelt storage applicaties in staat om gebruik te maken van de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en de multiprotocol services van het Cisco SAN-switch portfolio. De functionaliteit, Cisco MDS 9000 Data Tap Service, is een op protocol gebaseerde interface tussen Cisco MDS 9000 SAN switch en storage applicaties. Deze interface maakt het voor de opslag software mogelijk om direct toegang te kijgen tot de access servers en storage apparatuur in het SAN zonder het dataverkeer te vertragen. Deze nieuwe oplossing is vooral interessant voor gebruikers die een hoge transactiesnelheid hebben van en naar het SAN. Deze functionaliteit voorkomt overbelasting van het SAN en zorgt voor snelle informatiebeschikbaarheid op de hosts. Cisco ontwikkelt de Data Tap Service in samenwerking met software leveranciers Alacritus, Kashya en Topio.

Meer informatie en prijzen vindt u in het volledige Engelstalige persbericht via:

http://www.newsroom.cisco.com

Over Cisco Systems
Cisco Systems Inc. (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft ongeveer 34.000 werknemers en realiseerde in boekjaar 2003 een totale omzet van 18,9 miljard dollar. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Nieuws en informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl/.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

# # #

Perscontact:
Wouter Hulst
Cisco Systems
Telefoon: 020 357 1000
E-mail: whulst@cisco.com

Cisco Persdesk:
Winkelman en Van Hessen
Telefoon: 070 416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl

Dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen? Wij verzoeken u in dit geval de e-mail te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden, omdat het bericht vertrouwelijke informatie kan bevatten, beschermd door een beroepsgeheim.

Telefoon: +31 (0) 70 4161616.

Op alle door Winkelman en Van Hessen aanvaarde opdrachten zijn de algemene voorwaarden van Winkelman en Van Hessen van toepassing. Deze voorwaarden bevatten een beperking van aansprakelijkheid. Deze voorwaarden kunnen bij Winkelman en Van Hessen worden opgevraagd.

This e-mail message is intended exclusively for the addressee. If the e-mail was sent to you by mistake, would you please call us immediately? In that case, we also request you to destroy the e-mail and to neither use the contents nor disclose them in any manner to third parties, because the e-mail message can contain confidential information which may be protected by professional secrecy.

Telephone: +31 (0) 70 4161616.

All services are rendered subject to the general conditions of Winkelman en Van Hessen. These conditions include a limitation of liability. The conditions will be provided upon request.