Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Samenwerking tussen Belle Perez en Corendon Vliegvakanties

Populaire popartieste gaat samen met Turkije specialist

LATINOZANGERES BELLE PEREZ EN TOUROPERATOR CORENDON 'ON TOUR' DOOR BELGIE EN NEDERLAND

Amsterdam 30 maart 2004...Er zit muziek in de samenwerking tussen Turkije specialist Corendon en de Vlaamse latinozangeres Belle Perez. Zo sponsort de touroperator haar Arenatour door Nederland en België. Zodoende krijgt Perez voet aan de grond in Nederland en vergroot Corendon Vliegvakanties tegelijkertijd zijn merknaam in België.

Belle Perez is hot!
De Vlaamse latinozangeres Maribel Perez is helemaal hot. In België heeft ze al menig hart veroverd met haar zwoele en swingende nummers. Inmiddels is Belle hard op weg om ook de Nederlandse harten te veroveren, we kennen haar hier al van het duet 'Me and You' met Jody Bernal. Haar eerste concert in Breda was een groot succes en nu tourt de popartieste door Nederland en België met haar 'Belle Perez Arenatour 2004'. Vijf basket- en volleybalstadia worden omgetoverd tot ware latinoarena's waar Belle met haar tienkoppige begeleidingsband de sterren van de hemel speelt. Haar nieuwste single 'Bailaremos' is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Voor meer informatie wat betreft de Arenatour zie www.belleperez.be .

Corendon op tournee met Belle Perez
Corendon is hoofdsponsor tijdens de 'Belle Perez Arenatour 2004'. Met haar enorme populariteit helpt zij de naam Corendon in België op de kaart te zetten. Tegelijkertijd helpt Corendon Vliegvakanties - in Nederland al een zeer bekende merknaam - de popartieste om ook in Nederland door te breken. "Wij verwachten veel van deze nieuwe samenwerking, waarvan zowel Belle als wij de vruchten plukken. We bundelen onze krachten en maken gebruik van de contacten die wij elk in onze eigen omgeving hebben. De ultieme vorm van synergie", aldus Corendon directeur België Bart Eykens.

Corendon.com maakt deel uit van Corendon Vliegvakanties. Deze organisatie is opgericht in 1995 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators in de Nederlandse en Belgische markt. Door een uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije.