PERSBERICHT
KENDRION N.V.

Banken verlengen standstill overeenkomst met Kendrion N.V. tot 31 december 2004

In vervolg op de hierover opgenomen mededeling in het persbericht van 12 maart jongstleden, maakt Kendrion N.V. bekend dat de standstill-overeenkomst die Kendrion met haar belangrijkste financiers heeft afgesloten, per vandaag is verlengd tot 31 december 2004.

Daarnaast maakt Kendrion bekend dat Lehman Brothers is aangetrokken om Kendrion te begeleiden bij de financiële herstructurering.

Profiel Kendrion N.V.
Kendrion N.V. is een internationaal opererende onderneming met circa 5.200 medewerkers in 17 Europese landen. De activiteiten zijn ondergebracht in drie business areas (Kendrion Industrial, Kendrion Distribution Services en Kendrion Automotive) waarbij de focus ligt op niche-markt leiderschap in business-to-business markten.

Kendrion ontwikkelt en produceert componenten voor industriële afnemers en specifieke componenten voor de automotive industrie. Daarnaast is Kendrion dienstverlener op het vlak van distributie van en handel in kunststofhalffabrikaten. Karakteristiek voor Kendrion zijn gemotiveerd lokaal ondernemerschap, kwaliteitsmanagement in ruime zin en logistieke expertise.

Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext index NextPrime.

Zeist, 31 maart 2004

De Directie van Kendrion N.V.

Voor nadere informatie:
Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 46
3704 HD ZEIST
Tel: 030 - 699.72.50
Fax: 030 - 695.11.65
Website www.kendrion.com