Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 9 februari 2004

Document & Workflow Management 2004

Op 31 maart 2004 organiseert Heliview Conferences het Congres Document & Workflow Management 2004 in Stadion Galgenwaard te Utrecht.

Het aantal documenten dat een organisatie genereert, groeit razendsnel. De controle houden over deze stroom is inmiddels geen keuze meer, maar noodzaak. Zonder een raamwerk voor het catalogiseren, beheren en delen van documenten binnen het gehele bedrijf en daarbuiten, lopen ondernemingen en instellingen een bedrijfsrisico. Ze dreigen tekort te schieten op het gebied van productiviteitsverbetering en kennisdeling. Daarbij wordt het zo efficiënt mogelijk inrichten van interne en externe bedrijfsprocessen een steeds grotere uitdaging.

Binnen veel ondernemingen en (semi-) overheden leeft daarom de vraag hoe men mensen, documenten en elektronische diensten moet verbinden voor het initiëren, uitvoeren, beheren en volgen van interne en externe processen. Dit congres is een ontmoetings-, informatie- en netwerkdag voor iedereen die betrokken is bij de digitalisering van documenten en verbetering van interne en externe processen.

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.