Persbericht

Nieuw: 'spiritueel café' in Heerlen

Op 31 maart opent het eerste 'Spiritueel café' in Heerlen. Iedere laatste woensdag van de maand, kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in bewustzijn en groei, hier terecht. Het 'spiritueel café' is bedoeld als trefpunt. Telkens wordt er een korte lezing gehouden of een discussieforum georganiseerd. Daarnaast gaat het vooral om het samenzijn.

Filosoof Will Heutz zal de eerste voordracht houden. Hij heeft een druk bezochte praktijk en is gespecialiseerd in de psychotherapie. Daarnaast houdt Will Heutz zich bezig met leiderschapcoaching. Hij heeft academische graden in de filosofie, theologie en de psychopathologie en is directeur van de Internationele Gesellschaft fur Pfilosofische Praxis. Will Heutz behandelt de symboliek van the Lord of Rings. Tolkiens verhaal is de gids voor de eigen levensreis en geeft toegang tot het innerlijk potentieel aan grootsheid. Authentiek leiderschap is niet alleen beter zijn, maar vooral ook anders denken.

De tweede lezing wordt door ArjunA op 28 april gegeven. Behalve reikimaster is ArjunA Silva Mind Graduate, Hypnomaster en aurareader/healer. Hij is bekwaam in het lezen van de aura, waardoor hij emoties en patronen naar de huidige situatie vertaalt. Hij gaat het hebben over de zeven velden die de mens omringen en hoe het 'wezen' gelezen kan worden. Daarnaast besteedt hij aandacht aan het conceptiepunt en de invloed van het geleende bewustzijn dat door de ouders wordt meegegeven. ArjunA ziet het als taak om de mensen wakker te schudden uit de droom die het leven heet.

Op 26 mei is algemeen directeur van de Rabobank Sittard/Geleen, Rita Hornman aan het woord. Zij geeft haar visie over 'spiritueel leiderschap'. Normaliteit is een ziekte. Wie aan bewustwording werkt, snapt dat iedereen zelf verantwoordelijkheid is voor zijn eigen geluk.

Het 'Spiritueel café' wordt in de Bourgondische kelder in Grand Café Oppidom, Pancratiusplein 46 in Heerlen, gehouden. Open vanaf 19:30 uur, aanvang lezing 20:00 uur. Entree: vier euro, kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel De Zon, Geleenstraat 60 Heerlen. Telefoon: 054-5712258.



Ingezonden persbericht