Crèche Teddy Bear breidt capaciteit voor kinderopvang uit

Uitbreiding met 30 plaatsen; aanmeldingen per direct welkom

Den Haag, 31 maart 2004 - Kinderdagverblijforganisatie crèche Teddy Bear in Den Haag heeft met een nieuwe vestiging haar capaciteit voor kinderopvang aanzienlijk uitgebreid. In totaal kunnen er nu ongeveer 30 extra kinderen worden opgevangen, voor volledige dagopvang, of na- of buitenschoolse opvang. De nieuwe vestiging is gelegen aan de Jan van Nassaustraat te Den Haag. Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch of via de website van crèche Teddy Bear (http://www.tbweb.net) aanmelden.

Met de nieuwe vestiging heeft crèche Teddy Bear in Den Haag en omgeving per 1 april a.s. vijf locaties voor kinderopvang: in de 2e Sweelinckstraat 148, Oosteinde 83f, Van Nijenrodestraat 2-6, Julianalaan 63 (Delft) en de Jan Van Nassausstraat 115. In totaal zijn bij de organisatie 58 gediplomeerde kinderleidsters werkzaam. Dit aantal wordt binnenkort uitgebreid met nog vier medewerksters.

Crèche Teddy Bear verzorgt dagelijks de opvang van 200 kinderen, variërend in leeftijd van zes weken tot vier jaar. Daarnaast zorgt de vestiging in de 2e Sweelinckstraat voor de na- of buitenschoolse opvang van kinderen tot 12 jaar. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij crèche Teddy Bear terecht voor de opvang van kinderen.

De uitbreiding van het aantal opvangplaatsen bij crèche Teddy Bear is opmerkelijk te noemen. De meest kinderopvangorganisaties hebben juist een vacature- en uitbreidingsstop afgekondigd, in afwachting van de bepalingen in de nieuwe Wet Basisvoorziening Kinderopvang (WBK). Deze wet zal tal van veranderingen bevatten ten opzichte van de huidige regelingen, onder andere op het gebied van gemeentesubsidies en het huidige systeem van vergunningen Ouders of bedrijven die geïnteresseerd zijn in één of meerdere opvangplaatsen voor hun kind(eren), kunnen contact opnemen met Sonja Sandbergen van crèche Teddy Bear, tel. 070-345 8563. Meer informatie en een tarievenoverzicht is te vinden op de website van crèche Teddy Bear: http://www.tbweb.net. Het is tevens mogelijk kinderen op deze website online in te schrijven.

Contact voor de pers
Crèche Teddy Bear, Corona Koek, 070 - 345 8563