SBS BROADCASTING S.A.

SBS Broadcasting bij 5 Euronext Amsterdam indexen toegevoegd

LUXEMBURG - SBS Broadcasting SA (NASDAQ: SBTV; Euronext Amsterdam N.V.: SBS) kondigde vandaag aan dat het is toegevoegd aan vijf Euronext Amsterdam indexen. De indexen omvatten All Share Index (AAX), Amsterdam All Share Index, uitgezonderd AEX-AMX onderdelen (AAXX), Amsterdam All Shares Smaller Companies Index (ASCX), Amsterdam Cyclical Services Index (ECS) en Amsterdam Sector Media en Entertainment Index (SME).

Naar aanleiding van de aankondiging zegt Harry Evans Sloan, Executive Chairman van SBS: 'We zijn heel trots dat we tot deze Euronext Amsterdam indexen zijn toegevoegd. Dit zal de zichtbaarheid van SBS bij de investeerders verhogen, vooral in Europa. Opname in deze indexen, wat zich weerspiegelt in een stijgende verkoop van SBS-aandelen in Europa, is een bevestiging van het enorme succes van ons bedrijf, ons hoger Europees profiel en de waarde die we creëren terwijl we onze strategische doelstellingen blijven uitvoeren.'

Over Euronext

Euronext is het eerste Europese grensoverschrijdende beursbedrijf dat de constante en derivatenmarkt combineert in Amsterdam, Brussel, Lissabon, Londen en Parijs. Euronext werd opgericht in 2000 als antwoord op de globalisering van de kapitaalmarkten en om een pan-Europese beurs te creëren.

Over SBS Broadcasting:

SBS is een Europees commercieel televisie- en radio-omroepbedrijf met ondernemingen en West- en Centraal-Europa. Enkele landen waar SBS op dit moment uitzendt, zijn: België (Vlaanderen), Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Roemenië en Zweden.

Voor verdere informatie, surf naar: www.sbsbroadcasting.com, of neem contact op met: Michael Smargiassi/Nick Laudico, Brainerd Communicators, Tel: +1 212 986 6667

31 mrt 04 20:13