Politie Zeeland


O-2259-2004 AANRIJDING PERSONENAUTO/BROMFIETS


In Poortvliet vond woensdagmiddag rond 16.45 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
Een 48-jarige automobiliste uit Steenbergen reed over de Bartelmeetweg en verleende op de kruising met de Broekseweg geen voorrang aan een 59-jarige bromfietser uit Bergen op Zoom.
Beide voertuigen raakten licht beschadigd, niemand raakte gewond.


W-2260-2004 RUIT INGEGOOID


Een 18-jarige Vlissinger is woensdagmiddag in Middelburg aangehouden voor het vernielen van een ruit.
Hij had bij een scholengemeenschap in Middelburg een ruit ingegooid met een steen en was vervolgens weggefietst. Niemand raakte gewond. Even later kon hij worden aangehouden. Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.


O-2261-2004 WINKELDIEF


Een 23-jarige Goesenaar is woensdagmiddag rond 17.00 uur in zijn woonplaats aangehouden voor winkeldiefstal.
De man had uit een kledingzaak een t-shirt weggenomen zonder deze te betalen. Hij werd even later aangehouden op de Grote Markt en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de man nog meer kledingstukken in zijn bezit had die van winkeldiefstal afkomstig waren. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


O-2262-2004 KOP/STAARTBOTSING

Op de noordbaan van de A58 in de Vlaketunnel vond woensdag rond 13.15 uur een kop/staartbotsing plaats.
Tijdens werkzaamheden, de 2e rijstrook en de vluchtstrook waren tijdelijk afgesloten, botste een bestelauto, bestuurd door een 29-jarige man uit de gemeente Veere, achter op een vrachtwagen + oplegger die moest afremmen voor het verkeer. De bestelauto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd en moest worden weggetakeld. De schade aan de vrachtwagen + oplegger was nihil. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De tunnel is ongeveer 45 minuten gestremd geweest voor het verkeer.