Ingezonden persbericht

PromZ Awards uitgereikt in Jaarbeurs Utrecht

Opblaasbare bodywarmer en online maathemd in de prijzen

UTRECHT, 20040331 -- Op PromZ Event 2004 zijn woensdagavond de prijzen uitgereikt voor de beste premiums en de beste relatiegeschenken van 2004. Tevens zijn er prijzen voor de branche uitgereikt, namelijk voor de Supplier en Distributor of the Year.


Beste premiums en relatiegeschenken
Van de vakjury kreeg de Be-Warmer van Promit Ter Haar uit Amsterdam de PromZ Product of the Year Award voor het beste premium. De Be-Warmer is een opblaasbaar evenementenvest dat de drager isoleert tegen kou en regen. Op dit vest zijn logo's te bedrukken en het is verkrijgbaar in vele kleuren.
Het concept Shirtsdotnet.com van de Belg Michel Byvoet is uitgeroepen tot beste relatiegeschenk van 2004. Hierbij geeft de schenker een web-toegangscode aan de begunstigde waarmee een compleet maathemd helemaal naar wens kan worden samengesteld en besteld. Manchetten, kragen en stofkeuze zijn naar voorkeur aan te passen. Via de telesales module is het mogelijk om hemden en blouses te bestellen naar het imago van het bedrijf.

Het publiek koos dit jaar voor de Promotional Keycap van het bedrijf Key Factory als beste premium. Een origineel en functioneel premium dat elke sleutel in een onderscheidend jasje steekt. Het horloge Abacus van Avandee Products & Projects won de publieksprijs voor beste relatiegeschenk. Dit horloge heeft geen wijzers maar één metalen kogeltje dat de tijd aanwijst.

Nominaties
Genomineerden in de categorie premiums zijn dit jaar: de Cellboost van HD Sports & Leisure Products, waarmee binnen korte tijd een mobiele telefoon kan worden opgeladen zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Ook de UV-meter van Mingle Instrument ontving een nominatie: een goed bedrukbare gadget met attentiewaarde.
In de categorie relatiegeschenken werden genomineerd: de ellipsvormige edelmetalen Drinkcooler van Bloom, design for business en de ResQMe van KurZ International. De Drinkcooler houdt een drankje 2x langer koel dan een ijsblokje en heeft de vorm van een super- ellips. ResQMe is ontworpen om in een noodgeval de veiligheidsgordel door te kunnen snijden en de autoruit te breken. Om altijd bij je te hebben.

Prijzen voor de branche
In Jaarbeurs Utrecht kwamen woensdagavond de leveranciers en producenten uit de sales promotionindustrie bijeen om de prijsuitreiking van het vak bij te wonen. De initiatiefnemers van de prijzen zijn de vakbladen PromZ Magazine en PromZ Vak en de branchevereniging Platform Promotional Products (PPP). Dit zijn prijzen van het vak aan het vak, want suppliers en distributors nomineren collega's. Supplier of the Year 2004 werd het bedrijf Xindao. Distributor of the Year 2004 is het bedrijf Poulis Hontelé geworden.
Alle winnende producten zijn tot en met donderdag 1 april 2004 18.00 uur te zien op PromZ Event 2004 in Jaarbeurs Utrecht.

Over PromZ
PromZ Event, onderdeel van PromZ Platform, is een initiatief van Het Portaal Uitgevers te Wormer en vindt dit jaar voor de vierde maal plaats. PromZ Event richt zich op producenten, leveranciers en afnemers van promotionele producten en diensten en is de toonaangevende vakbeurs op dit gebied in de Benelux. PromZ Event 2004 biedt een internationaal aanbod, met Nederlandse en Belgische exposanten. Meer informatie is te vinden op www.promz.nl.




Ingezonden persbericht