Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 10 maart 2004

Rick de Kikker betrekt woning bij aanvang seizoen op Duinrell

Gastheer en mascotte Rick de Kikker betrekt op zaterdag 3 april aanstaande, bij de aanvang van het attractieparkseizoen, zijn woning in de nieuwe Rick's Avonturen Burcht. Een nieuwe Zomershow met Hans Klok, de samenwerking met stichting De Opkikker, diverse evenementen en andere noviteiten zorgen voor een spetterend seizoen.

Rick's Avonturen Burcht

In deze bijzondere burcht nodigt gastheer Rick de Kikker de gasten uit om kennis te maken met zijn verleden en heden, en te spelen in de vele nieuwe grote en kleine attracties. De hofvijver in de burcht, Rick's geboorteplaats, zal als wensbron mede in het teken van stichting De Opkikker staan. Rick's Avonturen Burcht en de hofvijver zullen op woensdag 28 april aanstaande tussen 15.00 en 17.00 uur spectaculair worden geopend.

Nieuwe Zomershow

Voor de maanden juli en augustus staat er weer een spetterende zomershow in het Zomertheater van Attractiepark Duinrell gepland. Dit jaar staat niemand minder dan meesterillusionist Hans Klok op de planken. Ruim tien jaar geleden kwam zijn grote doorbraak met zijn eerste show in dit theater.

Evenementen

Duinrell organiseert in 2004 veel evenementen voor jong en oud. Op 27 juni wordt de jaarlijkse naamdag van gastheer Rick de Kikker gevierd. Dit jaar staat deze dag geheel in het teken van stichting De Opkikker. Tijdens de Tina-dag op 25 september beleven duizenden jonge meiden weer de dag van hun leven. Op evenementendagen zijn het attractiepark en het Tikibad voor iedereen geopend.

Upgrading en thematisering
Naast al de nodige schilder- en decoratiewerkzaamheden worden ook een aantal locaties op het attractiepark extra aangepakt. De informatiekiosk krijgt een onderkomen in de nieuwe winkel, genaamd Fun & Gifts, met Rick de Kikker merchandising. Verschillende horecapunten op het attractiepark worden in een nieuw jasje gestoken.