ZODIAC ENTERTAINMENT


Zin in een feestje van Nederlandse bodem?

Zodiac Entertainment bestaat twee jaar en gaat dit vieren door 100 kaarten weg te geven voor een uitbundig feest op 3 april 2004 in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch. Deze kaarten kosten normaal 19,99 Euro per stuk.

Dit feest van Eric Dikeb & Friends zal in het teken staan van het muzikale talent welke Nederland rijk is en ongeveer elke muziekstijl zal deze avond de revue passeren.
Met optredens van bekende namen zoals Bas en Joël, René Eshuijs, Eric Dikeb, Barry van Vliet, 4 Joy en de Party Police. Maar ook veel aandacht voor de nationaal minder bekende talenten zoals oa. de Nederlandstalige HipHop en R&B formatie de EGOTRIPPERS. Verder worden DJ's Rob Stenders en Fred Siebelink met hun platenkoffer verwacht dus reken op een lange hete avond in het gezellige Brabantse land van 20.00 tot 1.00 's nachts.

Wat moet je doen? Stuur een e-mail met je volledige naam en telefoonummer naar egotrippers@planet.nl en vermeld dat je op 3 april 2004 aanwezig wilt zijn. Per e-mail één naam en één telefoonnummer vermelden. Wordt je geselecteerd dan kom je met jouw gegevens op de gastenlijst van deze avond en kun je voor niks naar binnen. Deze actie loopt tot eind maart 2004 dus wees er snel bij.

Heb je een bevestiging ontvangen dan verwacht Zodiac Entertainment dat je deze avond daadwerkelijk gaat feestvieren in de Brabanthallen anders neem je onnodig een kaart weg van iemand die wel graag wilde komen.

ROUTE: Eenmaal in of bij 's-Hertogenbosch geven ANWB-borden je duidelijk de richting naar de Brabanthallen aan.

15 mrt 04 13:00