BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 16 maart 2004

Tweede editie van BED in Hotel Arena Tonight

De zeer geslaagde eerste editie van Amsterdam's nieuwe clubavond BED vraagt natuurlijk om een vervolg. Op zaterdag 3 april organiseert BNN samen met Nieuwe Revu de tweede editie van BED. Hotel Arena TONIGHT heeft de lakens verschoont en heet ons ook dit keer weer van harte welkom. Bovendien kan je deze keer echt vroeg naar BED en wel om 21.00 uur.

We duiken er dit keer vroeg in, omdat de uitreiking van Revu's Nachttempel 2004 plaatsvindt. Dit is een nieuw jaarlijks initiatief waarbij het trendsettende uitgaanspubliek van Nederland de beste Nachttempel van het jaar kiest. Bovendien trakteert de band FLORIS! ons op een live-optreden in de BEDspecial. Deze live-band brengt een combinatie van stijlen ten gehore, een mix van danceritmes met seventies funk, alternatieve pop en veel jazz.

Natuurlijk hebben we om iedereen wakker te houden weer top-DJ's weten te strikken. In BEDroom 1 staan Brain S, onder andere bekend van Rush/Chemistry, samen met DJ Rasheed Benjamin Brown en resident DJ Delacruz garant voor soulfulgroovyupliftinglatinhouse en Tomas Pattiapon speelt een stukje mee met zijn gitaar. In BEDroom 2 delen de DJ's Mr Mike en Irwan weer de lakens uit met hun strictly urban beats.

Kaarten zijn te koop voor 12,50 euro bij de Ticketservice, het Amsterdams Uitburo en Hotel Arena TONIGHT. BED wordt live uitgezonden van 01.00 uur tot 04.00 uur bij Dancetination Live! op 3FM. De volgende BED is op zaterdag 1 mei.