Technische Universiteit Delft

Studium Generale

Workshop: Chaosmanagement 'Build it ®'
3 april | 10.30-16.30 uur
Speakers | Burgwal 45-49 | Delft

Workshop door ir. Arjen Hoek

Is je studie een complete chaos? Wanhoopt niet. Ingenieurs mogen dan gewoon zijn te denken in lineaire oplossingsstrategieën, de werkelijkheid is zo niet weerbarstiger dan wel chaotischer. Wil je meer weten over de ontwikkeling van hard naar creatief studeren en nieuwe manieren en culturen van werken? Je beeld van organisatieprocessen verbreden via begrippen als chaos, toeval, discontinuïteit en postmoderniteit? Schrijf je dan in voor de workshop 'Build it ®' en doorbreek je lineaire wereldbeeld. Uitgaande van het idee 'dat je al genoeg weet' komt zowel het 'managen' van een organisatie als je studie/promotie middels deze workshop in een verrassend perspectief te staan.

Ir. Arjen Hoek (consultant) werkt voornamelijk in verandertrajecten, van ontwikkelings- tot uitvoeringsfase, in rollen van manager tot coach, adviseur tot onderzoeker en is onder andere opdrachtverlener aan Rotterdam School of Management en Nijenrode.

Kosten: EUR 20 (studenten/aio's); EUR 40 (medewerkers); EUR 60 (overigen).

Inschrijving workshops: stuur ten minste tien werkdagen voor het begin van de workshop een e-mail naar workshopsg@tbm.tudelft.nl onder vermelding van de naam van de workshop. Hierop ontvang je per mail nadere informatie hoe je je definitief inschrijft.


--------------------------------------------------
Maarten van der Sanden
Wetenschapsvoorlichter TU Delft
directie Marketing & Communicatie
tel.: 015 278 5454
fax: 015 278 1855
GSM: 06 20408176

---------------------------------------------------