Gemeente Moerdijk


WEDSTRIJD JEUGDBRANDWEER

De jeugdbrandweer van Moerdijk organiseert op zaterdag 3 april de gewestelijke brandweerwedstrijden voor junioren (12 tot 16 jaar) en aspiranten (16 tot en met 18 jaar).

De wedstrijden voor junioren en aspiranten zijn verschillend. Bij de junioren is er een hindernisbaan met een brandweercontainer. In de container zoeken de junioren een brand op en deze moet aan de buitenkant van de container door middel van spuitgaten geblust worden.

De aspiranten moeten in een pand een brand gaan zoeken en deze binnen gaan bestrijden.

De jeugdbrandweer is vooral op zoek naar de Moerdijkse jeugd van 12 tot 15 jaar, die interesse hebben in de jeugdbrandweer. Dit is vooral voor jullie dé mogelijkheid om eens een kijkje te nemen wat de jeugdbrandweer allemaal doet. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom om de brandweerwedstrijden te bezoeken. Vanaf 9.00 uur kunnen bezoekers zich melden bij de brandweerkazerne in Fijnaart aan de Langeweg 49. Daar wordt bekend gemaakt waar de wedstrijden zich afspelen. Belangstellenden kunnen er ook volop informatie krijgen over de jeugdbrandweer, evenals op de website (
www.brandweermoerdijk.nl).

Op zaterdag 20 maart hebben de junioren en de aspiranten al een wedstrijd gespeeld met alle korpsen uit de omgeving en met succes! De junioren werden 3^e en de aspiranten 2^e.