Gemeente Leeuwarden

Woningen vol snufjes open voor publiek

Zeven woningen in de nieuwe Leeuwarder wijk Zuiderburen staan bol van vernieuwende toepassingen. Veel van die snufjes blijven voor buitenstaanders verborgen. Tot dit weekend.

Op zaterdag 3 april staan de deuren van zeven duurzame innovatieve woningen in Zuiderburen, op afspraak, open voor het publiek. Alle huizen zijn op vrije kavels in het nieuwste stadsdeel van de Friese hoofdstad gebouwd.

Dit weekend zijn de woningen van 11.00 tot 13.00 uur te bekijken. U dient hiervoor wel een telefonische afspraak maken. Informatie hierover vind u op www.zuiderburen.nl onder het kopje nieuws .

Bewoners en betrokken bedrijven ontvangen belangstellenden graag op elke eerste zaterdag van de maand in hun woning. Zij laten de bezoekers zien welke bijzondere elementen zijn toegepast en vertellen alles over hun ervaringen en keuzes.

De gemeente Leeuwarden en energiebedrijf Essent leverden hiervoor een bijdrage met als doel om de innovatie in de woningbouw bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.


----------
Bijgaand: de brochure over innovatieve woningen in een PDF-bestand Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Leeuwarden, perstelefoon: 058 233 40 02

De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan. Dit e-mailbericht is niet voorzien van een rechtsgeldige handtekening. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.