Digitale Gemeente Houten

Open dag en gratis training bij Hockey Club Houten

vrijdag 19 maart 2004 - Bron: Hockey Club Houten

HC Houten gaat actief nieuwe leden werven. Op zaterdag 3 april zijn alle kinderen vanaf 6 jaar welkom op het hockeyveld aan de Warinenpoort 5-7. Vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur kunnen de kinderen met hun ouders terecht voor meer informatie over hockey, de Tulpencursus en natuurlijk wordt er ook gehockeyd (vergeet je sportkleren niet).

De Tulpencursus is een gratis training die wordt gehouden op 17 en 24 april. Hierbij kan je onder andere kennismaken met de sport en zul je merken hoe leuk het is om te hockeyen. Voor iedereen die geen hockeystick heeft is er een leenstick. Nieuwe leden ontvangen na inschrijving als lid een eigen hockeystick van de club.

Iedereen is van harte welkom. Wie zeker wil zijn van een plaatsje voor de Tulpencursus kan zich opgeven tijdens de open dag.

Met deze ledenwerfactie wil de club haar jeugdledenbestand uitbreiden zodat dit op langere termijn grotere groepen en meer elftallen oplevert. Zo kunnen kinderen meer met leeftijdsgenootjes in een team spelen wat bijdraagt aan een betere spelmentaliteit.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).